SAS onthult ultramodern nieuw cabine interieur

28 mei 2014

SAS vernieuwt het interieur van de long haul vloot met nieuwe stoelen, een nieuw entertainment systeem en Wi-Fi. Vandaag presenteert SAS een eerste impressie van de nieuwe cabine.

Het moderne en tegelijkertijd rustgevende interieur biedt meer comfort dank zij de vorm van de nieuwe stoelen in alle klassen. Om de vluchtervaring nog comfortabeler te maken, worden grote HD schermen geïnstalleerd, evenals Wi-Fi toegang. 

Hästings
De stoelen in SAS Go en SAS Plus zijn zo ontworpen dat meer ruimte is gecreëerd. Alle stoelen in SAS Business hebben directe toegang tot het gangpad en kunnen helemaal horizontaal voor maximaal comfort. Het beddengoed is van Hästings, de oudste beddenfabrikant in Zweden, en garanderen de passagiers een slaapervaring op het hoogste niveau.

SAS passagiers moeten nog heel even geduld hebben: het eerste vliegtuig met het nieuwe interieur zal begin 2015 vliegen, binnen 12 maanden moet de gehele lange afstand vloot gereed zijn.

 

Over Scandinavian Airlines:
SAS is de leidende Scandinavische  luchtvaartmaatschappij met dagelijkse vluchten naar bestemmingen in Europa, de Verenigde Staten en Azië.  SAS is lid van Star Alliance (www.staralliance.com) en biedt samen met de 27 partners meer dan 1300 bestemmingen wereldwijd in 195 landen.
Meer informatie op www.flysas.com