SAS vernieuwt interieur langeafstandsvloot

20 maart 2015

Passagiers van Scandinavian Airlines op diverse langeafstandsvluchten reizen comfortabeler en krijgen een nieuwe vliegbeleving dankzij een volledige vernieuwing van het interieur.

Als binnenkomen in een luxe hotel, zo voelt het nieuwe SAS-interieur aan. Dankzij het gebruik van warme materialen en een uitgekiend kleurschema in combinatie met ‘moodlights’. Naast de uitnodigende en ontspannen uitstraling zijn er de nodige praktische veranderingen die de vluchtervaring verbeteren.


Hästings
Businessclass passagiers krijgen privé stoelen die in volledige ligstand kunnen. Het beddengoed komt van het bekende Zweedse Hästings. In SAS Go (economy) en SAS Plus (economy+) zijn de nieuwe stoelen breder dan die van menig concurrent en zijn bovendien ontworpen met meer opbergruimte, waardoor de passagier meer bewegingsvrijheid heeft. 

Entertainment en Wi-Fi
Eenmaal gesetteld in de nieuwe, comfortabele stoelen kan de passagier gebruik maken van on-demand entertainment, met grote high-definition schermen en Wi-Fi. Elke stoel heeft aansluiting op elektriciteit en USB poorten.

SAS passagiers naar New York hebben inmiddels kennisgemaakt met deze nieuwe vliegbeleving. Elke maand wordt een ander vliegtuig uitgerust met het nieuwe interieur dat uiteindelijk wordt aangeboden op vluchten naar Chicago, Washington, San Francisco, Beijing, Shanghai en Tokyo.  

 

Over Scandinavian Airlines: 

SAS is de leidende Scandinavische  luchtvaartmaatschappij met dagelijkse vluchten naar bestemmingen in Europa, de Verenigde Staten en Azië.  SAS is lid van Star Alliance (www.staralliance.com) en biedt samen met de 27 partners meer dan 1300 bestemmingen wereldwijd in 195 landen.

Meer informatie op www.flysas.com

Over Star Alliance: 

Het Star Alliance netwerk werd opgericht in 1997 als de eerste echt wereldwijd opererende luchtvaartalliantie, die internationale reizigers een wereldwijd bereik aan bestemmingen, herkenning en een naadloze reisservice biedt. De acceptatie van Star Alliance door de markt wordt onderkend door diverse ontvangen onderscheidingen, waaronder de Air Transport World Market Leadership Award, Best Airline Alliance uitgereikt door zowel Business Traveller Magazine en Skytrax. De leden zijn: Adria Airways, Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air India, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Avianca, Brussels Airlines, Copa Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, EVA Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Shenzhen Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS,  TAP Portugal, Turkish Airlines, THAI en United. Het integratieproces van Avianca Brasil is reeds in gang gezet. Gezamenlijk bieden de luchtvaartmaatschappijen meer dan 18.500 dagelijkse vluchten naar 1.316 luchthavens in 192 landen.