Schepen Costa Cruises krijgen eigen Amarone uit top wijnjaar 2003

19 mei 2009

Schepen Costa Cruises krijgen eigen Amarone uit top wijnjaar 2003

Een exclusieve selectie Amarone di Aneri uit 2003, in 14 vaten, elk opgedragen aan een van de Costa schepen, waaruit een gelimiteerd aantal flessen wordt geproduceerd. Zo beschikt elk schip van de vloot over een persoonlijke ‘reserve’.

Costa Cruises, de nummer 1 Europese cruisemaatschappij, breng Italiaanse smaak en stijl naar alle uithoeken van de wereld met haar 14 schepen die onder Italiaanse vlag varen. Met de samenwerking met Giancarlo Aneri is daar een prestigieus merk bijgekomen. Costa Cruises heeft zelfs de hand gelegd op vaten uit 2003, een geliefd jaar. Aangezien elk vat maar 133 flessen produceert, is dit een zeer exclusieve aangelegenheid. Er zijn niet veel plekken waar deze limited edition gekocht kan worden, en een aan boord gekochte fles is extra uniek omdat het de naam van het schip draagt.

Aneri is een alom gerespecteerd wijnlabel dat uitblinkt in selectie en kwaliteit. De prosecco wordt gebruikt voor de meest exclusieve gelegenheden, zoals de G8 summit in 2001, het tekenen van de Europese Grondwet in 2004, diners op het Witte Huis en de toost op Barack Obama na zijn historische zege.

Costa Cruises laat zien alleen het beste van het beste te bieden, met de bedoeling de verwachtingen van al haar gasten te overtreffen.

Meer informatie over Costa Cruises op www.costacruises.nl