Skyscanner vergelijkt nu ook kosten wintersportuitrusting op vluchten

12 november 2013

Wintersportuitrusting mee het vliegtuig in? Daarvoor kunnen de kosten per maatschappij flink verschillen én soms flink oplopen. Reiszoekmachine Skyscanner zocht het uit.

Steeds meer Nederlanders laten de auto staan en reizen per vliegtuig naar hun wintersportbestemming. Geen wonder, niet alleen is vliegen veiliger en sneller, het aanbod van bestemmingen is de laatste jaren fors toegenomen. Daardoor is ook de trend ontstaan dat steeds vaker een lang weekend op de lange latten wordt geboekt.

Skyscanner vergelijkt vluchtprijzen van luchtvaartmaatschappijen én ticketwebsites. Wie een eigen ski- of snowboarduitrusting meeneemt, doet er goed aan naast de ticketprijs ook de vervoerskosten van die uitrusting te vergelijken. Er valt namelijk veel geld te besparen, en ook hier neemt reisvergelijker Skyscanner al het zoekwerk uit handen met een handig overzicht dat te zien is op:
http://www.skyscanner.nl/nieuws/luchtvaartmaatschappij-wintersportuitrusting-kosten
 
De prijsbewuste wintersportfanaat kan ook terecht op de website van Skyscanner voor een overzicht van goedkoopste skigebieden, waarbij gekeken is naar vluchtprijs, liftpas en accommodatie.

Over Skyscanner
• Skyscanner is een toonaangevende wereldwijde reiszoekmachine en biedt een zeer uitgebreide, gratis vluchtzoekservice evenals direct online vergelijkingen voor hotels en autoverhuur.
• Opgericht in 2003, ontvangt Skyscanner meer dan 25 miljoen unieke bezoekers per maand.
• Skyscanner is wereldwijd geoptimaliseerd en is beschikbaar in 30 talen.
• De hoog gewaardeerde gratis mobiele apps van Skyscanner zijn beschikbaar op de iPhone, iPad, Android, Windows Phone, BlackBerry en Windows 8 -apparaten en zijn meer dan 25 miljoen keer gedownload.
• Het particuliere bedrijf telt ruim 250 medewerkers en heeft zijn hoofdkantoor in Edinburgh met regionale kantoren in Singapore, Beijing, Barcelona en Miami.

Volg Skyscanner op Facebook (http://www.facebook.com/Skyscanner.nl) en Twitter (www.twitter.com/skyscanner_nl (http://www.twitter.com/skyscanner_nl>)