Slimme Valentijn trouwt gratis op Barbados

4 februari 2010

Slimme Valentijn trouwt gratis op Barbados

Valentijsdag is per uitstek de dag voor een huwelijksaanzoek. Eventuele budget bezwaren hoeven er niet te zijn. Gratis trouwen is mogelijk zonder aan romantiek in te leveren.

Barbados is al jaren een geliefde honeymoonbestemming, dus daar ook het ja-woord geven betekent twee vliegen in een klap! Als het aankomt op makkelijk trouwen, zonder al te veel administatieve rompslomp of vooraf geregel is Barbados het Las Vegas van de Caribbean. Zonder de glimmer maar mét de glamour van deze authentiek Caribische hotspot.

Sommige hotels bieden hun gasten een gratis trouwarrangement aan. Almond Beach bijvoorbeeld neemt de term ‘all inclusive’ wel erg ruim met trouwen inbegrepen. Bij een verblijf van minimaal 7 nachten zit de huwelijksceremonie op een tropisch gedecoreerde locatie in de tuin met de Caribische Zee als achtergrond, een huwelijksboeket, champagne, taart en alle administratieve fees en taxen inbegrepen. Ze doen er zelfs nog een getuige bij!

Elegant Hotel Group, bestaande uit een vijftal kleinschalige en luxe hotels aan de chique westkust biedt nu ook gratis huwelijkspakketten aan. In de Colony Club bijvoorbeeld, een stijlvol hotel, gelegen aan een droomstrand met een prachtige tropische tuin. Een romantische ambiance voor een intieme huwelijksceremonie.

Trouwen op Barbados kan niet alleen gratis in bovengenoemde hotels, het kan ook in de historische setting van een plantagehuis, 50 meter onder water in een onderzeeër, op een exclusief jacht, in een verlaten baai of bij een Nederlands aandenken: een molen van ruim 300 jaar oud.

Meer informatie over trouwen op Barbados op http://www.visitbarbados.org/weddings.aspx Nederlandse algemene informatie op www.visitbarbados.nl