Spetterend de feestdagen door met Costa Cruises

16 november 2012

Wie de feestdagen eens op een andere manier wil beleven of gewoon de koude winterdagen wil ontvluchten vindt beslist inspiratie in het cruiseaanbod van Costa Cruises.

Zo kunnen de kerstdagen bijvoorbeeld eens varend op de Middellandse Zee worden gevierd. Op 21 december vertrekt vanuit Savona de Costa Pacifica voor een cruise van 9 dagen langs Griekenland, Malta en Italië. De Costa Magica vaart op 21 december vanuit Savona naar Marseille, Ajaccio en Rome voor een prijs vanaf €550,-. Absolute topper is de cruise die Oud & Nieuw opneemt in een reis van 12 dagen. Dit is een magische tocht met de Costa Magica met vertrek op 26 december langs Malta, Griekenland en Turkije.

De overgang van oud naar nieuw is een unieke belevenis in de Caribbean of in Zuid-Amerika. Met vertrek vanuit verschillende vertrekhavens begint een onvergetelijke cruise door Zuid-Amerikaanse wateren waar het in december gewoon heerlijk zomers aanvoelt. De kusten van Brazilië, Argentinië, Uruguay, Mexico en de tropische wereld van de Caribische eilanden zorgen voor een onvergetelijke Kerst en Oud & Nieuw. Een aanrader is de cruise met de Costa Mediterranea die op 20 december vertrekt voor 10 dagen vanaf Miami en de Bahama’s, Jamaica, Kaaiman Eilanden, Honduras en Mexico aan doet vanaf €590,-.

Ook de Aziatische wereld zit in het cruiseaanbod van Costa deze winter met een droomreis van 14 dagen langs Singapore, Maleisië en Thailand. Deze reis is met de Costa Victoria en vertrekt op 15 december vanuit Singapore.

Voor wie de rijke cultuur en prachtige natuur van het Midden-Oosten wil beleven biedt Costa cruisereizen aan op de Rode Zee met de Costa Voyager. Deze begint op 24 december en duurt 6 dagen waarin kennis gemaakt kan worden met Egypte, Jordanië en Israël al vanaf €563,-.

Costa Cruises biedt de mogelijkheid om de vaak drukke en chaotische feestdagen sfeervol te vieren met tal van ontspannende, feestelijke en onvergetelijke cruises.

(De hierboven genoemde prijzen zijn op basis van beschikbaarheid en exclusief vlucht)

Meer informatie op www.costacruises.nl