Sterrenverblijf op Barbados

28 november 2011

Een cocktail drinken met een wereldster terwijl de zon ondergaat in de Caribische Zee klinkt als een droom, maar in het Sandy Lane hotel op Barbados kan het zomaar werkelijkheid worden.

Hoewel Barbados uitermate geschikt is voor elk budget staat het eiland toch vooral bekend als het eiland van de sterren. Namen als Oprah, Simon Cowell, de Beckhams en Wayne Rooney beschouwen Barbados als hun tweede thuis. Sommigen hebben zelfs een eigen huis op het eiland, maar dit weerhoudt ze er niet van om te verblijven in het mooiste hotel van Barbados, het Sandy Lane.

Het Sandy Lane hotel straalt elegantie en exclusiviteit uit en staat voor comfort, luxe en service. Het hotel heeft 112 kamers en suites en is een perfecte locatie voor koppels, families en natuurlijk de sterren. Het is dan ook geen rare gewaarwording als Rihanna bij het zwembad opduikt terwijl Wayne Rooney een balletje staat te trappen op het strand van Sandy Lane. Leuk feit is dat dit strand geheel vrij is voor publiek, want op Barbados zijn alle stranden toegankelijk. Verder heeft het hotel een spa, vier restaurants, zes barren, negen tennisbanen en een zogeheten Treehouse Club, speciaal voor kinderen en tieners.

Het Sandy Lane staat ook bekend om zijn golfresort. Dit zijn de favoriete golfbanen van topgolfer Tiger Woods. Ook hij is verliefd op Barbados en is hier zelfs getrouwd. Het golfresort bestaat uit drie golfbanen, namelijk ‘The Old Nine’, ‘The Country Club’ en de wereldberoemde ‘Green Monkey Course’. Deze golfbaan is exclusief voor gasten die verblijven in het Sandy Lane hotel.

Het hotel ligt in St. James, een gemeente gelegen aan de westkust. Hier zijn de stranden wit en de zee helderblauw. De westkust van Barbados wordt ook wel de ‘Platinum Coast’ genoemd vanwege de veelal luxere hotels en het feit dat de internationale jetset hier graag neerstrijkt.

Kortom, het Caribische eiland Barbados is een bestemming met star quality. Letterlijk én figuurlijk!

Algemene toeristische informatie over Barbados is te vinden op www.visitbarbados.nl of www.visitbarbados.be. Vind ons ook op Facebook www.facebook.com/BarbadosNL en Twitter www.twitter.com/BarbadosNL