Tiqets maakt genomineerden bekend voor de Remarkable Venue Awards

8 oktober 2021

Tiqets heeft vandaag de genomineerden bekendgemaakt voor de 5e jaarlijkse Remarkable Venue Awards (RVA’s). Onder de Nederlandse genomineerden zitten bekende museums zoals het Mauritshuis en het Rijksmuseum maar met venues zoals Kasteel Hoensbroek of WILDLANDS is de variatie groot.

Van het beste museum tot de beste verborgen parel; de awards belonen de venues die de beste klantrecensies op Tiqets.com hebben ontvangen. Daarnaast worden in de categorieën ‘Best Hidden Gem’ en ‘Most Innovative Venue’ museums en attracties beoordeeld en geselecteerd door een panel van toerisme-experts. In Nederland zijn dat Anouk van Eekelen, Manager Destination Development bij het NBTC en Barbera Bosma, Chief Editor bij National Geographic.

In totaal strijden meer dan 120 venues uit zes markten om de eer winnaar te worden in een van de zeven categorieën. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de gratis Remarkable Venue Awards Ceremony op 10 november tijdens de Tourism Innovation Summit (TIS) in Sevilla. Deze wordt ook wereldwijd gelivestreamd.

“De genomineerden voor de Remarkable Venue Awards van dit jaar zijn niet alleen hersteld in 2021, ze hebben het zelfs zeer goed gedaan. Deze musea en attracties hebben in 2021 lovende recensies ontvangen van duizenden Tiqets-klanten. We zijn trots om al deze genomineerden in het zonnetje te zetten en kijken ernaar uit om te proosten op de winnaars tijdens de Remarkable Venue Awards-ceremonie van dit jaar”, zegt Tiqets CEO Laurens Leurink.

Nederlande genomineerden op basis van beste reviews op Tiqets.com

  • Most Remarkable Venue: SkyView de Pier, Rijksmuseum, Van Gogh Museum en Mauritshuis
  • Best Attraction: Efteling, Skyview de Pier, Spido en Madurodam
  • Best Museum: STRAAT Museum, Fashion for Good Museum, Science Centre Nemo en Rijksmuseum
  • Best Landmark: Kasteel Heeswijk, Kasteel Hoensbroek, Koninklijk Paleis Amsterdam en Nationaal Park de Hoge Veluwe
  • Best Onsite Experience: Rotterdam Zoo, WILDLANDS, Madurodam, Mauritshuis

Voor de twee andere awards, ‘Best Hidden Gem’ en ‘Most Innovative Venue’ is de inschrijving inmiddels gesloten. Wereldwijd hebben meer dan 100 venues zich aangemeld voor deze prestigieuze prijzen.

De volledige lijst van 120+ genomineerden in verschillende categorieën en landen, en een uitgebreidere beschrijving van de criteria om in aanmerking te komen voor elke prijs, is hier te vinden.

RVA

Bijwonen prijsuitreiking

Dit is de eerste keer dat Tiqets samenwerkt met TIS (Tourism Innovation Summit) om de Remarkable Venue Awards-ceremonie te organiseren. Wie de Remarkable Venue Awards 2021 persoonlijk bijwoont, ontvangt ook een gratis driedaagse Gold Pass voor TIS, met een waarde van meer dan € 500. Er is ook een gratis livestream van het evenement.

Ga voor meer informatie over het bijwonen van het evenement, persoonlijk of online, naar: https://www.tiqets.com/venues/remarkable-venue-awards/ .