Travelproof zoekt Account Executive PR & Marketing (M/V)

15 januari 2019

Travelproof is een in de reisbranche gespecialiseerd onafhankelijk communicatieadviesbureau. Public relations, marketing, online/social marketing en evenementen zijn onze kernwerkzaamheden.

Bij Travelproof werken we met een klein en fijn team aan het promoten van mooie bestemmingen als Alsace, Lorraine, Champagne-Ardenne, Malawi, Rwanda, Tenerife, Tunesië en Centraal-Amerika. Maar we ontwikkelen ook vernieuwende communicatie-ideeën voor Jet Airways, Delta Air Lines, Color Line, de cruisevereniging CLIA en voor onze thuisbasis, de stad Gouda. Typerend voor onze werkwijze zijn partnership, focus op resultaat, proactief, pragmatisch, persoonlijk, maatwerk en informeel.

We willen het team in ons gezellige kantoor in hartje Gouda per direct versterken met een Account Executive PR & Marketing. Want het werk voor onze opdrachtgevers groeit.

Onze nieuwe collega is een creatieve communicatieduizendpoot. Vindt het inspirerend om met diverse werkzaamheden gelijktijdig bezig te zijn, wordt niet nerveus van een beetje druk, volgt trends en ontwikkelingen op de voet, denkt door en denkt mee, begeleidt met enthousiasme een pers- of studiereis en vat werkzaamheden en resultaten overzichtelijk samen in maandrapportages. En hij/zij haalt vooral inspiratie uit het schrijven van pakkende (online) content.

Wij verwachten dat onze nieuwe collega relevante werkervaring meebrengt, bij voorkeur op het gebied van social media en content. Hij/zij werkt en denkt op HBO niveau, heeft kennis van de reissector, wil zich breed ontwikkelen, kan prima tegen de onvoorspelbaarheid van ons werk, wordt niet narrig van een urgente vraag rond de klok van vijf, spreekt en schrijft in ieder geval vloeiend Nederlands en Engels en misschien ook Frans of Spaans.

Wij bieden je een zelfstandige job, met veel afwisseling en ruimte voor eigen initiatieven in een informele sfeer en structuur. Daarnaast bieden wij een honorering passend bij je kennis- en ervaringsniveau. Wij zoeken versterking voor 32-40 uur per week.

Wij nodigen je uit om ons te mailen waarom we joú moeten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Stuur ons voor 31 januari a.s. je CV en argumentatie. Met maximaal drie zakelijke of privésuccessen waaruit jouw kennis en toegevoegde waarde voor ons team blijken.

Mailen kan naar harry.betist@travelproof.nl. Meer informatie over ons bureau vind je op www.travelproof.nl. Voor vragen staan wij je graag te woord via 0182-550531.

Acquisitie naar aanleiding van deze uiting wordt niet op prijs gesteld.