Travelproof zoekt een stagiair(e) toerisme/communicatie

13 december 2019

Bij Travelproof werken we met een klein team aan het promoten van prachtige vakantiebestemmingen zoals Ras Al Khaimah, Rwanda, Champagne-Ardenne, Lorraine en Elzas, Valencia en onze thuisstad Gouda. Maar we ontwikkelen ook pakkende communicatie-ideeën voor bedrijven als Delta Air Lines, cruisevereniging CLIA, Costa Cruises en de Noorse ferrymaatschappij Color Line. Bovendien worden we regelmatig gevraagd om projecten voor toeristische opdrachtgevers te verzorgen, zoals Benelux-presentaties voor het verkeersbureau van India dit najaar.

In ons team hebben we ook in 2020 weer plaats voor een stagiair(e) communicatie/toerisme. Ben je proactief, gek van toerisme, houd je van (creatief en foutloos) schrijven en weet je alles van social media en influencers? Bij Travelproof word je actief betrokken bij alle facetten van communicatie in het toerisme. Je bent met diverse werkzaamheden gelijktijdig bezig, je ervaart de druk van opdrachtgevers, je werkt en denkt met ons mee, ook tijdens evenementen en beurzen, het maken van rapporten of het doen van onderzoek. Daarbij hebben we wekelijks veel contacten met onze (veelal Engelstalige) opdrachtgevers, maar ook met touroperators, reisagenten, vervoersmaatschappijen en journalisten en influencers in Nederland.

Bij Travelproof krijg je als stagiair(e) veel zelfstandigheid, met veel afwisseling en ruimte om te leren en bij te dragen. Daarbij kom je met heel veel facetten binnen het toerisme in aanraking. Altijd met een communicatie-, PR-, social- of marketinginsteek.

We nodigen je uit ons je cv te mailen met daarbij jouw argumentatie waarom we joú moeten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Stuur ons jouw CV, argumentatie en twee successen (privé of in je opleiding) waarop jij trots bent. Mailen kan naar office@travelproof.nl. Hier kan je ook terecht voor eventuele vragen. Meer informatie over ons bureau vind je op onze website.