Travelproof zoekt een stagiair(e) toerisme/communicatie (HBO)

15 mei 2019

Bij Travelproof werken we met een klein team aan het promoten van prachtige vakantielanden zoals Rwanda, Malawi, Tenerife, Tunesië, zeven bestemmingen in Centraal Amerika en de Franse departementen Champagne-Ardenne, Lorraine en Elzas. Maar we ontwikkelen ook pakkende communicatie-ideeën voor luchtvaartmaatschappijen Jet Airways en Delta Air Lines, cruisevereniging CLIA Nederland, de Noorse ferrymaatschappij Color Line en onze thuisbasis de bijzondere stad Gouda. Bovendien worden we regelmatig gevraagd om projecten voor toeristische opdrachtgevers te verzorgen, zoals Benelux-presentaties voor het verkeersbureau van Sri Lanka.

In ons team hebben we ook in 2019 weer plaats voor een stagiair(e) communicatie/toeristisch management. Ben je proactief, gek van toerisme, leergierig en niet bang om ‘in het diepe te springen’? Bij Travelproof word je actief betrokken bij alle facetten van communicatie in het toerisme; van planning tot uitvoering en rapportage. Je bent met diverse werkzaamheden gelijktijdig bezig, je ervaart de druk van opdrachtgevers, je werkt en denkt met ons mee, ook tijdens evenementen en beurzen, het maken van rapporten of het doen van onderzoek. Daarbij hebben we wekelijks veel contacten met onze (veelal Engelstalige) opdrachtgevers, maar ook met touroperators, reisagenten, vervoersmaatschappijen en media in Nederland.

Bij Travelproof krijg je als stagiair(e) veel zelfstandigheid, met veel afwisseling en ruimte om te leren en bij te dragen. Daarbij kom je met heel veel facetten binnen het toerisme in aanraking. Altijd met een communicatie-, PR-, social- of marketinginsteek.

We nodigen je uit ons je cv te mailen met daarbij jouw argumentatie waarom we joú moeten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Stuur ons jouw CV, argumentatie en maximaal drie successen (privé of in je opleiding) waarop jij trots bent. Mailen kan naar office@travelproof.nl. Hier kan je ook terecht voor eventuele vragen. Meer informatie over ons bureau vind je op www.travelproof.nl.