Valentijnsdag vieren in Love Boat stijl

More amore? Verras je Valentijn met een cruise van Costa, de cruisemaatschappij uit het land van Casanova. Pure romantiek op zee is: een ‘forever together’ cocktail drinken bij zonsondergang,  een speciaal Valentijnsdiner à deux of een couples massage met champagne.

Romantisch cruisen in Love Boat stijl. Tijdens een westelijke Middellandse Zee cruise combineer je Italiaanse romantiek, Franse verleiding en Spaanse passie. In Barcelona, met sfeervolle, rauwe wijken als Barrio Gothic en El Born om doorheen te dwalen, tapas en de beste rioja al fresco. Vind elkaar terug in het cipressenlabyrint in Parc del Laberint d’Horta, het oudste park van Barcelona. En cruise vervolgens langs de Ligurische kust met z’n kleurrijke dorpen om aan te meren bij La Spezia en door te reizen naar Florence. De stad van La Dolce Vita is een grote romantische snoepwinkel. Terug aan boord bloeit de liefde verder want Costa pakt extra uit voor Valentijnsdag:

Schuitje varen, cocktail drinken
Met zee zover het oog reikt, word je iedere avond getrakteerd op een mooie zonsondergang. Mijmer samen weg bij een ‘forever together’ cocktail. De cocktailshakers van Costa maken speciaal op Valentijnsdag deze verleidelijke mix van tequila, triple sec, ananassap en grenadine.

Massage met z’n tweeën
Eindelijk alle tijd van de wereld met z’n tweeën. Het moment voor een lekkere luie verwensessie in de Samsara Spa, de overtreffende trap van luxe wellness terwijl je vaart. Op Valentijnsdag is bij een massage voor twee champagne met aardbeien inbegrepen.

Love food à la carte in het clubrestaurant
Voor een gastronomische ervaring om je vingers bij af te likken dineer je in het clubrestaurant.  Het speciale Valentijnsdiner begint met een welkomstaperitief van Ferrari (Brut Maximum). En kinderen smullen van een speciaal kinderdiner.

Choco-lovers en andere zoete verleidingen
Van chocolade wordt gefluisterd dat het feel good stofjes in je lichaam een oppepper geeft. De hartvormige Gobino chocolade die je op Costa schepen proeft, geeft dus een superboost. Of wat te denken van La torta degli innamorati (cake van de geliefden) of het romantische ‘Dessert Amore’?

Deze en nog meer Valentijns cruisetips zijn onder meer te vinden tijdens een cruise op de Costa Diadema, het nieuwste schip van Costa Cruises. Kijk voor meer informatie: www.costacruises.nl