Verrassende Valentijns vluchten

8 februari 2012

De clichés rondom Valentijnsdag als ‘in de zevende hemel zijn’ en ‘op een roze wolk zitten’ worden dit jaar letterlijk genomen. Skyscanner constateert een groei in zoekopdrachten rondom de meest romantische dag van het jaar.

Nu Valentijnsdag steeds dichterbij komt ziet de vluchtzoekmachine een groei van maar liefst 73% ten opzichte van vorig jaar. Cupido heeft besloten om zijn vleugels uit te slaan en dit jaar richt hij zijn pijlen op vijf wereldsteden in het bijzonder.

Naar vliegtickets Londen werd het meest gezocht en staat daarom op nummer een. Een ritje in het reuzenrad genaamd ‘London Eye’ met uitzicht over de hele stad doet natuurlijk ieders hart smelten. Op nummer twee staat Bangkok. Een stad die nooit slaapt en waar van alles te beleven valt. Op drie staat de metropool Berlijn. Deze bruisende stad is ideaal om romantisch te gaan dineren en te verblijven in een van de vele hotels die de stad rijk is. Op vier staat het prachtige Edinburgh. Met de sprookjesachtige kastelen en romantische plekjes is deze stad favoriet onder verliefde stellen. Last but not least staat op nummer vijf het altijd geweldige Barcelona. Met haar cultuur, mooie straatjes en uitstekende restaurants is dit nog altijd een populaire stad om een geliefde mee naar toe te nemen.

Ook Cupido heeft te maken met de crisis en gebruikt daarom Skyscanner om de goedkoopste vluchten gemakkelijk te filteren. Deze vluchtzoekmachine zoekt desgewenst op bestemming, op datum of gedurende een periode en geeft een compleet overzicht van de voordeligste luchtvaartmaatschappijen of ticketwebsites. Of komt met een goedkoper alternatief, zoals vliegen vanaf Eindhoven. De boeking wordt vervolgens gemaakt op de website van de desgewenste aanbieder. Zo zijn de verrassende Valentijns vluchten ook nog eens heel voordelig.

Over Skyscanner:
Skyscanner is Europa ’s leidende reis zoekmachine die direct miljoenen vluchten van meer dan 1000 luchtvaartmaatschappijen en ticketwebsites vergelijkt.

Volg Skyscanner op Facebook Facebook en Twitter.