Vijfsterren Kempinski Adriatic opent deuren in Istrië

27 augustus 2009

Vijfsterren Kempinski Adriatic opent deuren in Istrië

Na enige vertraging opende Hotel Kempinski in Savudrija deze maand haar deuren. Het is het eerste vijfsterren hotel in dit noordwestelijke gedeelte van Istrië en heeft een fantastisch uitzicht op Slovenië en Italië.

Het op de kliffen gelegen hotel heeft 165 kamers en 21 suites, geheel nieuw en in moderne stijl gebouwd. De balkons of terrassen hebben uitzicht over zee, de tuin of de golfbaan. Op de bovenste verdieping bevinden zich twee presidentiële suites die op een heldere dag uitzicht op Venetië beloven. Dit uitzicht kan eventueel vanuit de jacuzzi op het terras worden bewonderd.

Alle kamers hebben draadloos netwerk, touch screen IPphones en de beste kwaliteit TV- en HiFi apparatuur. Er zijn drie restaurants met zowel een internationale kaart als een met lokale gerechten. Het hotel is ontworpen om tegemoet te komen aan zeer diverse wensen: het heeft een businesscenter met de nieuwste technieken, twee vergaderzalen, een ballroom en een conferentieruimte voor maximaal 300 personen. Daarnaast is er in de tuin een modern kapelletje gebouwd, speciaal voor het sluiten van huwelijken, met een romantisch uitzicht over zee. Sportievelingen kunnen zich uitleven in het moderne fitness center, op een van de vier tennisbanen of op de 18 holes golfbaan. Relaxen tenslotte kan in het 3000m2 grote Carolea Spa, het wellness center in Grieks-Romeinse stijl gebouwd met binnenzwembad, jacuzzi en twee verwarmde buitenbaden. Er zijn 16 behandelkamers, een floating tank, ijskabine, stoom bad en een variëteit aan sauna’s. En de kinderen? Die vermaken zich prima, afhankelijk van het seizoen binnen of buiten, tijdens de speciale kinderprogramma’s.

Waar elders in Kroatië al ketens als RIU, Hilton en Rixos gevestigd zijn, is dit Kempinski hotel voor Istrië het eerste hotel van een internationale hotelketen.

Uitgebreide informatie en prijzen op www.kempinski-adriatic.com

Meer informatie over Istrië op www.istra.hr