Vinay Dube nieuwe CEO van Jet Airways

1 juni 2017

Jet Airways, India’s toonaangevende internationale full-service luchtvaartmaatschappij, heeft Vinay Dube aangesteld als haar nieuwe Chief Executive Officer (CEO).

Vinay Dube is een zeer ervaren luchtvaart executive en met succesvolle herstructureringen en internationale allianties op zijn naam. Hij bekleedde senior management functies in de VS, Europa en Azië. De heer Dube wordt binnen de sector geroemd om zijn track record op terreinen als dienstverlening, merkontwikkeling, omzet- en rendementsgroei, klanttevredenheid en betrokkenheid van medewerkers.

De heer Dube is thans Senior Vice President Asia Pacific van Delta Air Lines, een van de grootste en best renderende luchtvaartmaatschappijen ter wereld en waar hij met name een significante groei van de Asia-Pacific sector heeft bewerkstelligd. Daarvoor was hij binnen Delta als Vice President Alliances and Industry Affairs verantwoordelijk voor de deelname aan de SkyTeam alliantie en Delta’s luchtvaart- en zakenpartners. Vinay Dube is afgestudeerd als Bachelor in Economie en Wiskunde.

In zijn welkomstwoord aan Vinay Dube zegt Naresh Goyal, Chairman Jet Airways, “Ik ben zeer verheugd met de aanstelling van Vinay Dube als Jet Airways Chief Executive Officer. Als Indiase Amerikaan combineert Vinay een vlijmscherpe mindset met een breed focus op wereldwijde operationele standaards binnen onze sector. Ik ben overtuigd dat Jet Airways veel profijt zal hebben van zijn enorme ervaring en inzichten.”

Vinay Dube zegt, “Het is een grote eer om deze bijzondere taak binnen Jet Airways toevertrouwd te krijgen. Een merk met een wereldwijde reputatie en een baken van Indiase waarden en gastvrijheid. Ik kijk ernaar uit om de doelstellingen en de samenwerking met onze strategische partner Etihad Airways naar een hoger niveau te brengen.”