Voor een spotprijs met privéjet naar Barbados

1 juli 2014

Voor wie altijd al eens per privéjet naar Barbados heeft willen vliegen (wie eigenlijk niet?) is het nu of nooit. Voor een tarief dat slechts iets hoger ligt dan een standaard eersteklasticket vlieg je nu als een ster naar dit Caribische eiland.

De mogelijkheid om in een extreem luxe Boeing Business Jet naar het mooiste eiland van de Caribbean te vliegen is exclusief voor gasten die verblijven in het wereldberoemde Sandy Lane hotel. De overheid van Abu Dhabi stelt een vliegtuig van hun Royal Jet vloot ter beschikking om als ‘gewone burger’ eens te kunnen proeven van comfort die volledig is aangepast aan de behoeften van de leiders in het Midden-Oosten.

De vlucht zelf biedt het hoogst haalbare als het gaat om service aan boord. Zo vliegt er bijvoorbeeld een chef-kok mee die de meest overheerlijke gerechten kookt. Ook staat er een typisch Sandy Lane gerecht op het menu inclusief een aanbod unieke cocktails.

Niet alleen de service aan boord is over de top, ook het interieur straalt een en al luxe uit. De jet biedt 20 stoelen die in complete ligstand kunnen worden gezet en 12 standaardstoelen die perfect zijn voor de kinderen en de nanny niet te vergeten. Ook is er een heuse lounge aan boord.

Op 20 december 2014 vertrekt de eerste vlucht vanuit de Windsor Suite in Terminal 5 op Heathrow Airport. Om het sterrengevoel compleet te maken zal het vliegtuig landen in het zogeheten Jet Centre op Barbados. Gasten worden snel door de douane geloodst en vervolgens in stijl naar het Sandy Lane gebracht.

Wie eens iets anders wil dan eersteklas vliegen kan nu voor een spotprijsje van € 7.320,- (enkeltje) en € 13.450,- (retourtje) per privéjet naar Barbados. Meer informatie op www.sandylane.com

Algemene toeristische informatie over Barbados is te vinden op www.visitbarbados.nl of www.visitbarbados.be. Vind ons ook op Facebook www.facebook.com/BarbadosNL en Twitter www.twitter.com/BarbadosNL