Wekelijkse Guernsey charter vanaf Rotterdam

4 januari 2010

Wekelijkse Guernsey charter vanaf Rotterdam

Vanaf begin mei wordt Guernsey weer rechtstreeks aangevlogen vanuit Rotterdam. De vlucht wordt uitgevoerd door VLM en aangeboden door de touroperators Sunair en Buro Britain.

Er was al een met Jersey gecombineerde charter naar Guernsey, maar de capaciteit voor het populaire Guernsey was ontoereikend. Reden voor Sunair en Buro Britain om komend seizoen exclusief naar Guernsey een charter in te zetten.

Guernsey is weliswaar klein, maar de mogelijkheden zijn talrijk. Sunair bijvoorbeeld heeft een zeer divers aanbod op deze bestemming, én de zustereilanden Herm en Sark. Naar deze oases van rust biedt Sunair excursies, boottickets en er zijn ook overnachtingsmogelijkheden. De autoloze eilanden bieden een ‘terug in de tijd’ ervaring te midden van de ongerepte natuur.

Het aanbod op Guernsey zelf is zeer divers. Populair onder Nederlanders zijn de diverse ‘self catering’ accommodaties zoals appartementen en cottages. Maar ook zijn hier campings en natuurlijk hotels in diverse categorieën. Het is een eiland bij uitstek voor fiets- en wandelliefhebbers. Sunair speelt hier op in met het aanbieden van wandelarrangementen en/of fietshuur.

Meer informatie op www.sunair.nl en www.burobritain.nl
Algemene toeristische informatie over Guernsey op www.visitguernsey.com

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Meer informatie en/of hoge resolutie beeldmateriaal via Joke Maassen,
tel. 0182–55 05 31, e-mail joke.maassen@travelproof.nl,
of via www.guernseytrademedia.com