Win een inspirerende werkdag in Escher in het Paleis

18 juni 2021

Na meer dan een jaar thuis gewerkt te hebben, is het tijd om het verschijnsel werken op afstand naar een inspirerender niveau te tillen. Tiqets, het online ticketplatform voor musea en attracties, biedt de once-in-a-lifetime mogelijkheid om de keukentafel te verruilen voor een inspirerende werkplek in Escher in het Paleis.

Tiqets & Escher in Het Paleis bieden een inspirerende werkervaring als nooit tevoren. Tien thuiswerkers hebben de kans om de zomer goed te beginnen en op 5 juli te werken vanuit Escher in Het Paleis in Den Haag. Deze winnaars worden getrakteerd op een echt bijzondere ervaring, aangezien het museum die dag voor het publiek gesloten is. Natuurlijk kan de hele dag gewerkt worden, maar inspirerender is het om de dag te beginnen met de privétour door curator Judith Kadee. Ook een lunch in de keuken van het voormalig koninklijk paleis hoort bij de ervaring. Wie tijd heeft zijn of haar innerlijke kunstenaar te ontdekken, gaat naar de Escher Studio voor een spoedcursus linoleumsnede maken. Ook inbegrepen is koffie en natuurlijk Wifi.

Get your spark back
“Het is lastig gemotiveerd te blijven na een jaar thuiswerken. Tiqets wil deze zomer zorgen dat mensen hun ‘spark’ hervinden en geïnspireerd raken. Daarom werken we samen met geweldige musea en attracties overal ter wereld en in Nederland met Escher in het Paleis in Den Haag zodat mensen hun Zoom-achtergrond kunnen switchen naar het echte werk. Het doet ons goed mensen weer cultuur te laten snuiven dankzij deze unieke ervaring – er kon geen betere manier zijn om af te trappen voor wat zeker ‘the summer of a lifetime’ wordt.” – Luuc Elzinga, President and co-Founder of Tiqets.

Escher
“Escher gaat over grootse ervaringen, en wij zijn blij de zomer te kunnen kickstarten met ‘the experience of a lifetime’ in Escher in het Paleis met Tiqets. De gelukkige bezoekers gaan het paleis op een unieke manier ervaren!” – Marcel Westerdiep, General Manager at Escher in Het Paleis.

Hoe kan je winnen?
Om mee te doen, ga naar de website van Tiqets en selecteer de locatie waar je wilt werken. Er worden vier winnaars geselecteerd. Meedoen kan t/m 23 juni. Alle voorwaarden van de wedstrijd zijn beschikbaar op: tiqets.com/blog/work-from-here/