Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Filter:

Maistra Inc. opent eerste design hotel in Istrië

Het eerste vijf sterren design hotel in Kroatië heeft haar deuren geopend voor gasten. Het nieuwste hotel van de Maistra keten heeft bijna 46 miljoen euro gekost en dit maakt het een van de grootste investeringen in het toerisme van Kroatië van de afgelopen jaren.

Barbados Tourism Authority en Rihanna tekenen marketing deal

Kick off partnership met ‘Loud’ concert in Barbados op 5 augustus 2011.

Europese cruise industrie in volle vaart: 5.5 miljoen cruisers in 2010

Volgens vandaag gepubliceerde cijfers van de European Cruise Council, blijft de cruise industrie een belangrijke bijdrage leveren aan de Europese economie. Costa Crociere S.p.A. is marktleider met 2.15 miljoen gasten.

Crop Over Festival op Barbados

Het meest kleurrijke en populaire festival op Barbados is het Crop Over Festival. Een mix van geschiedenis en cultuur, maar vooral heel veel feest.

Costa Cruises komt met nieuwe vaarroutes herfst 2011/lente 2012

Costa Cruises verrijkt het aanbod voor de herfst van 2011 en de lente van 2012. De nieuwe reisprogramma’s zijn bedoeld om gasten nog meer keuzemogelijkheden te bieden wanneer zij op vakantie gaan met Costa. Nieuwe mini cruises, nieuwe vaarroutes in het Caribische gebied, routes naar Zuid-Amerika en een nieuwe exclusieve cruise van Zuid-Amerika naar China behoren tot het nieuwe aanbod.

Istrië lanceert Nederlandstalige website

De officiële website van het Verkeersbureau van Istrië, www.istra.hr is nu ook beschikbaar in de Nederlandse taal.

Costa Favolosa klaar voor debuut – op het web en op zee

De Costa Favolosa, het nieuwe schip van Europa’s nummer 1 cruisemaatschappij Costa Cruises, is met vlag en wimpel geslaagd voor haar zee testen. Op www.costafavolosa.com is het schip nu al te bekijken.

Kastelen met extra’s in Guernsey

Volgens een onderzoek van VisitBritain is ‘kastelen bezoeken’ de belangrijkste reden voor de toerist het Verenigd Koninkrijk te bezoeken. Dit kan ook goed op het met een heerlijk klimaat gezegende Guernsey.

Barbados in de belangstelling

Het Caribische eiland Barbados is in trek, zo blijkt uit het groeiende aantal mensen dat dit eiland bezoekt. Grote touroperators spelen hier op in door Barbados aan te gaan bieden of hun aanbod uit te breiden.

Costa Cruises : nieuwe routes herfst 2011

Costa Cruises, Europa ’s nummer 1 cruiserederij, kondigt twee nieuwe vaarroutes aan in de herfst van 2011. Dit geldt voor de Costa Pacifica en de Costa Mediterranea.