Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Filter:

Outsider Istrië dé jongerenbestemming van de toekomst

Wie op zoek is naar een leuke jongerenbestemming komt al snel uit bij de overbekende en daarom overvolle standaard bestemmingen. Voor degenen die eens iets nieuws willen, maar wel zon, zee & uitgaan zoeken, is Istrië in 2011 the place to be.

Barbados Reggae Festival 2011

De inspirerende uitspraak van reggae legende Bob Marley ‘One good thing about music: when it hits you, you feel no pain’ geeft goed weer waar het allemaal om draait gedurende het Barbados Reggae Festival, namelijk genieten van originele reggae muziek.

ATP Croatia Open 2011: toptennis, entertainment en gastronomie op hoog niveau

Tennisliefhebbers doen er goed aan deze zomer af te reizen naar Istrië. Van 21 tot 31 juli staat Umag in het teken van toptennis. Dit jaar wordt het programma aangevuld met een gelijktijdig gourmet festival en onder de noemer ‘Party Umag’ staan diverse events en optredens gepland.

Nieuw: directe charter naar Guernsey vanuit Antwerpen

Voor het eerst wordt het Kanaaleiland Guernsey vanuit België direct aangevlogen. Op 25 juni start Buro Britain met de charterdienst die wordt gevlogen door Cityjet.

Costa Cruises vervangt heel 2011 stops in Tunesië, Egypte en Israël op Middellandse Zee routes

Costa Cruises, Europa ’s nummer 1 cruiserederij, heeft besloten de eerder dit jaar aangekondigde wijzigingen in de vaarroutes met stops in Tunesië, Egypte en Israël , geheel 2011 te laten gelden.

Norbert Stiekema nieuwe Executive Vice President, Corporate Sales & Marketing van Costa Cruises

Vanaf 28 maart 2011 bekleedt de Nederlander Norbert Stiekema een nieuwe functie in het top management van Costa Cruises, de leidende Europese cruisemaatschappij.

Landelijke charme en wereldse luxe in groen Istrië

Nu Lonely Planet in hun gids ‘Best in Travel’ Istrië heeft uitgeroepen tot dé plek om te bezoeken in 2011, is stap twee het kijken naar onderdak.

Facebookactie Barbados: win droomvakantie inclusief huwelijk

Met Valentijnsdag in aantocht maakt het Verkeersbureau van Barbados het mogelijk om via hun Facebookpagina een compleet verzorgde reis, verblijf en huwelijk op Barbados te winnen.

Nieuwe, sportieve en culinaire festivals op Guernsey

De evenementenkalender van Guernsey staat ook in 2011 weer helemaal vol met gezellige festivals. In dit persbulletin komen nieuwe, actieve en culinaire festivals naar voren.

2011 jaar van geschiedenis en cultuur op Barbados

Het Caribische eiland Barbados heeft het jaar 2011 uitgeroepen tot het jaar van geschiedenis en cultuur.