Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Filter:

Reizigers niet enthousiast over mobiel bellen in vliegtuig

Vliegticketzoekmachine Skyscanner onthult dat 86% van de reizigers geen behoefte heeft aan het gebruikmaken van een mobiele telefoon in het vliegtuig. Door velen wordt dit zelfs als irritant ervaren.

Bijna 40 procent van de reizigers tijdens vlucht in contact met medepassagiers

Uit een onderzoek van Skyscanner, gehouden onder internationale reizigers, is gebleken dat 39 procent van de reizigers weleens een vriendschap heeft opgebouwd met een medepassagier op dezelfde vlucht, terwijl 6 procent zelfs aangeeft een romantische ontmoeting te hebben gehad aan boord.

6A populairste vliegtuigstoel

Nu luchtvaartmaatschappij Easyjet bekend heeft gemaakt dat ze toegewezen zitplaatsen gaan testen op bepaalde routes, onthult een poll van Skyscanner om welke vliegtuigstoel de passagiers het meest strijden.

Historisch hotel The Crane op Barbados mooier dan ooit

The Crane, het oudste resorthotel van het Caribisch gebied, heeft een flinke renovatie achter de rug en is nu nog mooier en uitgebreider. De afronding van de renovatie valt samen met het 125-jarige jubileum van het resort.

De bezuinigingsmaatregelen van Skyscanner

Met de val van het kabinet tast Nederland weer in het duister als het gaat om bezuinigingen. Skyscanner biedt uitkomst, want deze vliegticketzoekmachine bespaart tijd en geld. In een oogwenk een overzicht van alle bestemmingen onder de € 100 – Hierbij de top 5.

Costa Cruises breidt vloot uit met Costa Fascinosa

Op 5 mei wordt het nieuwe vlaggenschip van Costa Cruises, de Costa Fascinosa, afgeleverd door scheepswerf Fincantieri in Venetië. Het schip is een nieuw toonbeeld van de stijl en topkwaliteit waar het label ‘Made in Italy’ voor staat.

Berging Costa Concordia naar Titan Salvage/Micoperi

Het wrak wordt verwijderd in één stuk, drijvend gemaakt en weggesleept

Meest misleidende luchthavennamen

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden ligt de nieuwe Ryanair bestemming Paris-Vatry Disney op maar liefst 150 kilometer van Parijs. En belandt hiermee met stip op de eerste plaats van de lijst meest misleidende luchthavenbenamingen van vliegticketzoekmachine Skyscanner.

De beste Koninklijke feesten ter wereld

Nederland maakt zich op voor het jaarlijkse volksfestijn: Koninginnedag 2012. Vliegticketzoekmachine Skyscanner ging op zoek naar andere royal party’s en ontdekte dat Koninginnedag met zongarantie bestaat en dat wel meer landen het Koningshuis als aanleiding voor een groots feest zien.

Voor iedereen een camping in Istrië

Sinds het prille begin van het fenomeen kamperen wordt Kroatië geroemd als ideale kampeerbestemming. De regio Istrië spant op kampeergebied de troon en met reden.