Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Filter:

Istrië voor het eerst op Fiets- en Wandelbeurs

Als ultieme fiets- en wandelbestemming presenteert de Kroatische regio Istrië zich dit jaar voor het eerst op de Fiets en Wandelbeurs in de Amsterdamse Rai.

Removal of the Costa Concordia

Costa Crociere has worked from the hours immediately after the Costa Concordia accident to ensure the least possible environmental impact and to safeguard the island of Giglio’s business activities and tourism.

Barbados: En ze leefden nog lang en gelukkig

Steeds meer Nederlanders kiezen Barbados als huwelijksreisbestemming of om er daadwerkelijk te trouwen. En terecht, want het eiland staat garant voor een onvergetelijke en intieme reis.

En de Oscar voor beste filmlocatie gaat naar..

De genomineerde films voor de 2012 Academy Awards, waarbij de prestigieuze Oscars worden uitgereikt, zijn weer bekend gemaakt. Skyscanner heeft vijf filmlocaties van genomineerde films op een rij gezet die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken.

Persverklaring Costa Cruises

Voor Costa Cruises is de bescherming van het milieu een integraal onderdeel van de bedrijfsmissie, zoals aangetoond door het verkrijgen van de meest strikte internationale certificeringen (UNIEN ISO 14001).

Verklaring Costa Cruises

Wij van Costa Cruises zijn diep bedroefd om het feit dat er nog meer slachtoffers zijn gevonden en onze innige deelneming gaat daarom ook uit naar de families.

Skyscanner Travel Trends Report voor het eerst beschikbaar voor Nederland

Als Europa’s grootste vluchtzoekmachine heeft Skyscanner als geen ander inzicht in zaken als populaire en snel opkomende bestemmingen, of wat een EK of politieke onrust doet met het aantal zoekopdrachten op de site. Op de Vakantiebeurs werden deze en een aantal andere opmerkelijke resultaten uit het Travel Trends Report gepresenteerd.

Verklaring Costa Cruises

Wij van Costa Cruises zijn diep bedroefd door deze tragedie, en onze harten en gebeden gaan uit naar iedereen die hierbij betrokken is en wij betuigen onze innige deelneming aan de nabestaanden van de slachtoffers.

Skyscanner app vijf miljoen keer gedownload

2011 was het ‘jaar van de app’ voor Skyscanner. De app voor Android, iPhone en de iPad is maar liefst vijf miljoen keer gedownload in tien maanden tijd, een gemiddelde van één download per vijf seconden. Met de net gelanceerde app voor Microsoft Windows Phone zal de populariteit in 2012 alleen maar toenemen.