Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 Filter:
4 oktober 2013

Costa Cruises introduceert nieuwe manier van cruisen in de Emiraten

Het nieuwe reisschema ‘De Emiraten in stijl’ op de Costa neoRiviera introduceert op de 8-daagse cruises vanuit Dubai een andere manier van cruisen: bij alle stops wordt op de bestemming overnacht om uitgebreid de tijd te hebben het land te ontdekken.

2 oktober 2013

Meerderheid reizigers wil einde aan rugleuning naar achteren in vliegtuig

Een overweldigende meerderheid van de reizigers wil dat er een einde komt aan de mogelijkheid de rugleuning van de vliegtuigstoel naar achteren te kunnen zetten. Dit blijkt uit een internationaal onderzoek van de leidende reiszoekmachine Skyscanner.

24 september 2013

Nu ook in najaar en winter mogelijk om te kamperen in Istrië

De zomer is voorbij en daarmee is ook een mooie tijd gekomen om Istrië te bezoeken. Het is er minder heet, minder druk en daarmee een perfecte tijd voor activiteiten en culinair genieten. Goed nieuws: kampeerliefhebbers kunnen nu het hele jaar in Istrië terecht.

23 september 2013

Nederlanders gezien als beste sprekers van vreemde talen

Op 26 september is het ‘Europese dag van de talen’. Een in dat kader uitgevoerd internationaal onderzoek door vliegticketzoekmachine Skyscanner wijst uit dat Nederlanders als meest ge-taal-lenteerd worden gezien.

16 september 2013

Ontdek Barbados als cruisebestemming

Met haar prachtige stranden en tal van activiteiten is Barbados de perfecte aanleghaven tijdens het maken van een cruise.

10 september 2013

Nederlanders ontdekken de zoekmachine voor vliegtickets

Met een nominatie op zak voor ‘Website van het jaar’ in de categorie ‘Vrije tijd en Reizen’ en als nieuwe binnenkomer in de WUA! Top 100 van beste websites zit vliegticketzoekmachine Skyscanner sterk in de lift. Inmiddels worden zowel de site als de apps in Nederland ruim 2 miljoen keer per maand bezocht.

4 september 2013

Meeste souvenirs gaan meteen de prullenbak in

Niet alleen de zomervakantie is ten einde, de meeste zorgvuldig uitgezochte en meegebrachte souvenirs zijn eveneens aan hun einde gekomen. In de prullenbak wel te verstaan. Dit blijkt uit recent onderzoek van vliegticketzoekmachine Skyscanner.

20 augustus 2013

Meerderheid Nederlanders neemt ook een Social Media vakantie

De populariteit van sociale netwerken ten spijt: uit onderzoek van vliegticketzoekmachine Skyscanner blijkt dat het gebruik van sociale media bij een meerderheid tijdens de vakantie daalt. Een aanzienlijke groep logt tijdens de vakantie zelfs helemaal niet in.

12 augustus 2013

Costa Cruises haalt Egypte uit vaarroutes

Vanwege het instabiele politieke klimaat heeft Costa Cruises besloten alle stops in Egypte en de Rode Zee cruises dit najaar en komende winter te annuleren.

9 augustus 2013

Barbados geeft opnieuw zakgeld mee

Barbados heeft afgelopen juni het Island Inclusive pakket geïntroduceerd. Het eiland gaf een leuk zakcentje mee om optimaal te kunnen genieten van alles wat Barbados te bieden heeft. Dit werd zo goed ontvangen dat de actie nu is verlengd.