Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Filter:

Vakantiegeld wordt vooral uitgegeven aan…vakantie

Uit onderzoek van vliegticketzoekmachine Skyscanner naar de besteding van het vakantiegeld blijkt dat een meerderheid dit geld daadwerkelijk gedeeltelijk of geheel spendeert aan vakantie. Een explosieve groei van het aantal zoekopdrachten bevestigt deze onderzoeksresultaten.

Hoe maak je kans op een gratis upgrade?

Vliegticketzoekmachine Skyscanner heeft onderzoek gedaan onder cabinepersoneel en onthult de beste manieren om de kans op een gratis upgrade in het vliegtuig te vergroten.

Ultiem ontspannen met een wellness cruise

Cruisen op zich is al een ultieme manier om te ontspannen, maar met de wellness cruise van Costa Cruises en opstapmogelijkheid in Amsterdam wordt het wel erg relaxed op vakantie gaan.

Negen historische locaties in Istrië decor van nieuwe Inspirit evenementen

Istra Inspirit biedt dit seizoen een nieuwe dimensie aan een reis naar Istrië: het verleden. Negen historische locaties in Istrië vormen deze zomer letterlijk het toneel van dit bijzondere initiatief.

Nederlanders vliegen mee met ‘birds’ van Anouk

Met Anouk als vertegenwoordigster op het Eurovisie songfestival, lijkt Nederland eindelijk weer kans te maken op een goede eindnotering. Er is veel interesse om Anouk in Malmö te steunen, constateert vliegticketzoekmachine Skyscanner. Dit blijkt uit de sterke groei van zoekopdrachten naar de Zweedse stad.

Barbados geeft zakgeld mee

Barbados heeft een wel erg ludieke actie bedacht. Het eiland geeft een leuk zakcentje mee om optimaal te kunnen genieten van alles wat Barbados te bieden heeft.

Betalen voor koffer bij KLM geen no-go

Vanaf 14 mei brengt de KLM het meenemen van een koffer op Europese vluchten in rekening, terwijl de instaptarieven worden verlaagd. Vliegticketzoekmachine Skyscanner onderzocht of KLM met dit nieuwe ‘lowcost’ model mag rekenen op meer passagiers.

Ook buitenland loopt warm voor troonswisseling

Sinds de aankondiging van de troonswisseling op 30 april constateert vliegticketzoekmachine Skyscanner een explosief stijgende vraag naar vliegtickets naar Amsterdam. Het aantal zoekopdrachten is gemiddeld met 200% toegenomen.

Wachtrijen grootste ergernis op luchthaven

Bestaat de luchthavenervaring voor velen uit ontspannen taxfree winkelen en nog een drankje, op sommige luchthavens zorgen mensenmassa’s en lange rijen voor veel pre-vluchtstress. Vliegticketzoekmachine Skyscanner onderzocht wat reizigers rood doet oplopen op het vliegveld.

Vermijd kinderen in vliegtuig met nieuwe online tool

Uit eerder onderzoek gehouden door vliegticketzoekmachine Skyscanner bleek dat 76% van de vliegpassagiers zich ergert aan andermans kinderen tijdens een vlucht. Skyscanner komt daarom nu met de zogeheten KindCalculator.