Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Filter:

Makkelijk en goedkoop naar het Eurovisie Songfestival 2014

Het Eurovisie Songfestival live meemaken is dit jaar makkelijker dan ooit, want Scandinavian Airlines voorziet extra capaciteit naar aanleiding van het songfestival. Een unieke kans Ilse en Waylon aan te moedigen én een van de meest trendy steden van Europa te ontdekken.

Voormalige spoorweg Parenzana klaar voor actief seizoen in Istrië

Vroeger een spoorlijn die de Istrische kustplaats Poreč met het Italiaanse Triëste verbond, nu een aanrader voor de actieve Istrië bezoeker.

Grootste apenfossiel ooit ontdekt op Barbados

In het noorden van het Caribische eiland Barbados zijn amateur paleontologen op een apenfossiel gestuit. Een team van wetenschappers maakt vandaag bekend dat het gaat om een uiterst spectaculaire vondst van vermoedelijk het grootste apenfossiel ooit gevonden.

(A)Sportief Barbados

Barbados biedt naast zon, zee en strand ook heel veel sportactiviteiten. Deze zijn niet alleen geschikt voor sportievelingen, maar ook voor de a-sportieve types onder ons. Hieronder een greep uit de vele mogelijkheden en de keuze mag zelf gemaakt worden: meedoen of toekijken.

Luxe reiziger kiest voor toegevoegde waarde

Het 4e Luxury Travel Trends rapport van Pangaea Network is verschenen. In totaal geven 360 reisprofessionals uit 6 landen hun visie en voorspellingen voor luxe reizen in hun markten.

Europese landen die eigenlijk niet bestaan

Reiszoekmachine Skyscanner toont ticketprijzen naar bijna alle uithoeken van de wereld. Toch zijn er nog bestemmingen die eigenlijk helemaal niet bestaan. Skyscanner komt met een lijst van bizarre non-landen verstopt ergens in Europa.

Culinair cruisen met Costa Cruises

Cruiserederij Costa Cruises opent het lenteseizoen op culinaire wijze. In april wordt namelijk gestart met ‘slow cruising’ in het Middellandse Zeegebied en dat wordt gevierd met het ‘Festival of Mediterranean cuisine’.

Boeken lezen doen we vooral op vakantie

Met de Boekenweek met als thema ‘Reizen’ in aantocht, deed reiszoekmachine Skyscanner onderzoek naar het leesgedrag van Nederlandse reizigers. Hieruit blijkt dat een overgrote meerderheid op vakantie meer boeken leest dan thuis.

F1-coureur Lewis Hamilton op Top Gear Festival Barbados

Vorige maand werd bekend dat het Top Gear Festival in 2014 zijn debuut maakt op het Caribische eiland Barbados. Vandaag is bekend gemaakt dat Formule 1-coureur Lewis Hamilton ook zijn opwachting zal maken.

Meerderheid vliegpassagiers boekt het liefst ruim van tevoren

Uit onderzoek van reiszoekmachine Skyscanner onder 5000 internationale reizigers blijkt dat een meerderheid het liefst op veilig speelt als het aankomt op het boeken van een vliegticket.