Travelproof is een in de reisbranche gespecialiseerd communicatieadviesbureau. In onze portfolio vind je reismerken als Delta Air Lines, Color Line, Oasis Premium Resorts, Tiqets en mooie bestemmingen als Rwanda, Turkije, Zuid-Korea, Malawi, het emiraat Ras Al Khaimah en onze thuisstad Gouda. Voor 2022 staat een aantal nieuwe projecten op stapel en we zijn net aan de slag gegaan voor Sandals Resorts en Beaches Resorts, high-end hospitality brands met grote ambities. Kortom, wij hebben behoefte aan versterking.

Heb jij ruime ervaring op het gebied van toeristische en/of lifestyle PR & Marketing en denk je bij te kunnen dragen aan het succes van onze opdrachtgevers? Heb jij een mooi netwerk opgebouwd dat bijdraagt aan het realiseren van onze zichtbaarheidsdoelen? Sta je wellicht op het punt om het ondernemerschap te overwegen of ben je al zelfstandige? Hoe dan ook, je bent toe aan een nieuwe carrièrestap. Onze bureaustructuur biedt zowel ruimte voor een dienstverband als voor ondernemersambities.

Wij zoeken een prettige en ondernemende collega met een passie voor reizen, lifestyle en communicatie. Je bent flexibel, proactief en gedijt bij afwisseling. Je verrast onze opdrachtgevers met je initiatieven. Je bent alert op kansen om Travelproof te positioneren. Je volgt trends en ontwikkelingen op de voet. Je bent resultaatgericht en wordt niet al te nerveus van wat druk op de ketel. Je bent hands-on en laveert soepel tussen activiteiten zoals content, story pitching, social media, evenementen, beurzen, webinars, B2B/B2C marketing, pers- en studiereizen, marktanalyse en rapportages.

Wij bieden je veel zelfstandigheid, afwisseling en ruimte voor eigen initiatieven. In een informele sfeer en desgewenst in combinatie met thuiswerken. Onze homebase is ons gezellige kantoor in hartje Gouda. Waar we met ons kleine team maandelijks op zoek gaan naar nieuwe of bekende eet- en borrellocaties.

Klinkt dit je als muziek in de oren? Laat ons weten wat je ambities zijn en stuur je cv naar jo.maassen(at)travelproof.nl. Voor vragen mail je Joke Maassen of bel je via 0182-550531.