Hallo!

Kennismaken? Laat ons weten waar je mee bezig bent. En ontdek hoe wij kunnen helpen bij het realiseren van nieuwe plannen. Neem nu contact op!

Den Haag opent strandhuis voor reisbloggers en vloggers

13 januari 2016

Bloggen en vloggen vanuit een strandhuis aan zee? Het kan vanaf komend strandseizoen 2016 in Den Haag. Daar opent een strandhuis uitsluitend voor reisbloggers/-vloggers uit binnen- en buitenland. De stad is daarmee de allereerste stad in Nederland met een bloggerhuis. Het geeft reisbloggers de mogelijkheid om als echte local de enige Nederlandse stad aan zee ervaren.

Het huis is een gezamenlijk initiatief van de Haagse Strandhuisjes en Den Haag Marketing. Het is de bedoeling dat bloggers en vloggers uit alle windstreken van de wereld elkaar hier ontmoeten en samen de combinatie van stad en het strand ontdekken om dit vervolgens op social media te delen. Er is WIFI, voor vervoer is gezorgd en er staat de bloggers een typisch Haags welkomstpakket te wachten. Kortom: Den Haag Marketing faciliteert, de bloggers krijgen vervolgens de volledige vrijheid. Den Haag verwacht dat dit waardevolle content oplevert in de vorm van authentieke en pure verhalen over de ‘stad achter de duinâh’.

Eerder werden bloggerhuizen geopend in Toscane, Kaapstad en op Malta.