Reizen en toerisme nader bekeken

Travelproof volgt de ontwikkelingen in de reiswereld op de voet. Wat is de huidige stand van zaken? Een blik op tips, trends en nieuws.

Nederlandse vakantiemarkt in 2016 voorzichtig uit dal

De Nederlandse vakantiemarkt lijkt voorzichtig uit een dal te klimmen. In de eerste helft van het lopende vakantiejaar 2016 steeg het aantal vakanties van Nederlanders met 6 procent naar 12,5 miljoen. Maar, de vlag kan nog niet uit.

PowerPoint ouderwets? It’s alive!

Pitches, maandrapporten, een Travelproof introductie ter info, voor alles hebben we een format en steeds weer opnieuw vragen we ons af: gebruiken we PowerPoint of doen we Prezi? (beide beheersen we, zij het niet tot in de puntjes, maar we komen er mee weg).

Right Time, Right Place content

Altijd op zoek naar goede en originele content? Wij ook. En keer op keer merken we dat je geweldige content kunt produceren, maar dat timing en waar je het plaatst cruciaal is.

Hebben micro-influencers de toekomst?

Micro-influencers zijn in opkomst, lazen wij in Marketing Facts. Ook wij werken met influencers. Grote en kleine. Leveren micro-influencers meer conversie op en hebben juist zij de toekomst?

Hallo!

Kennismaken? Laat ons weten waar je mee bezig bent. En ontdek hoe wij kunnen helpen bij het realiseren van nieuwe plannen. Neem nu contact op!

Laatste nieuws