Marketing

Met doordachte destinatiemarketing zetten we bestemmingen steevast op wensenlijstjes van de Nederlandse reiziger.

Een 360° aanvliegroute is de basis van onze succesvolle aanpak op het gebied van de promotie van bestemmingen. Een communicatiestrategie met op elkaar afgestemde activiteiten die elkaar versterken; online en offline, PR, marketing en social, B2B, B2C én B2B2C. Met een onderbouwde visie als het gaat om kernboodschappen, merkwaarden, doelpubliek, communicatiekanalen. Voorzien van heldere en realistische KPI’s zodat u verzekerd bent van waar voor uw geld.

Wij beschikken over onze vele persoonlijke contacten in de Nederlandse reiswereld op alle niveaus. Met als doel het vergroten van het aanbod van uw bestemming, het aantal Nederlandse bezoekers vergroten en daarnaast hun bestedingsniveau ter plaatse verhogen. Via Travelproof heeft u toegang tot eens krachtige een krachtig netnetwerk van touroperators, MICE- organisaties, reisagenten en airlines waardoor u uw doelstellingen kunt behalen.

Dankzij onze creatieve werkwijze verrassen wij u met out of the box en betaalbare marketingoplossingen. Wij hebben een brede ervaring met joint promoties waarmee met hetzelfde budget een grotere impact kan worden bereikt. Dat doen we met reismerken en maar ook met lifestyle brands. Als de merkwaarden, het doelpubliek en (gewenst) imago aansluiten, geeft een dergelijke samenwerking de naamsbekendheid en imago een enorme boost.

Voor ad hoc opdrachten halen wij onze neus niet op. Van roadshows, famtrips en beurzen tot mailings, webinars of product launches: reken op onze expertise en bel of mail ons vrijblijvend om uw wensen te bespreken.