Barbados blijft zakgeld uitdelen

18 augustus 2014

Vanwege het grote succes van het Island Inclusive pakket heeft Barbados besloten om de actie nogmaals te verlengen. Het eiland geeft een leuk zakcentje mee om optimaal te kunnen genieten van alles wat Barbados te bieden heeft.

Net als vorig jaar biedt dit pakket de reiziger US $200 (€150,-) per persoon bij een verblijf van 7 nachten of meer. Dit bedrag komt in de vorm van vouchers en deze kunnen worden ingeleverd bij deelnemende attracties en restaurants.

Gebruik bijvoorbeeld een voucher voor de Aerial Trek Zipline om het groene binnenland van Barbados eens op een heel andere manier te bekijken, neem een kijkje in de Concorde hangar en bezichtig dit unieke vliegtuig van binnen of ontdek de onderwaterwereld van de Caribische Zee zonder nat te worden met de Atlantis Submarine. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De vouchers kunnen ook weer gebruikt worden bij Oistins’s Fish Fry, de must-see en do wanneer je op Barbados bent. Iedere vrijdagavond wanneer de vers gevangen vis binnenkomt in het vissersdorpje Oistins komt het hele eiland bij elkaar om te genieten van live muziek, ’s werelds oudste rum en natuurlijk de vis die op ontzettend veel verschillende manieren bereid wordt.

Deze aanbieding is vanaf nu boekbaar en geldt voor reizen t/m 19 december 2014. De reis moet wel voor 30 september 2014 worden geboekt.

Het ‘Island Inclusive pakket’ kan door de consument direct worden geboekt bij deelnemende hotels met de code BII2014 via www.bookbarbadosnow.com/island-inclusive of via deelnemende touroperators.

Algemene toeristische informatie over Barbados is te vinden op www.visitbarbados.nl of www.visitbarbados.be. Vind ons ook op Facebook www.facebook.com/BarbadosNL en Twitter www.twitter.com/BarbadosNL