Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 Filter:
25 november 2022

Delta Air Lines werkt samen met Voedselbank voor Thanksgiving

Op de belangrijke Amerikaanse feestdag Thanksgiving doet Delta Air Lines een extra donatie aan Voedselbank Amsterdam. Delta werkt al sinds 2019 samen met Voedselbank Amsterdam en heeft de organisatie zowel met vrijwilligerswerk als financieel ondersteund.

24 november 2022

Travelproof Marketing & PR professionals gezocht

Ben jij een ondernemende en innemende persoonlijkheid met een passie voor reizen, lifestyle en communicatie én ben je toe aan een nieuwe carrièrestap? Lees dan verder..

25 oktober 2022

Op zoek naar een romantische vakantie? Dit Caribische eiland heeft het allemaal

Saint Lucia, eiland van witte stranden, weelderige regenwouden, warme modderbaden, wilde piratenverhalen én wereldwijd erkend als ultieme honeymoonbestemming. Met je lief dansen op een vulkaan, oceanfront dineren en baden in luxe; dit is dé plek voor een romantische getaway. Enkele highlights

24 januari 2022

Eerste heteluchtballon stijgt op in Rwanda 

Royal Balloon Rwanda gaat in het oostelijke Akagera NP van start met de uitvoering van toeristische vluchten met heteluchtballonnen. In samenwerking met de Rwanda Development Board en de Akagera Management Company worden, voor het eerst in Rwanda, in dit uitgestrekte National Park dergelijke ballonvaarten aangeboden.

21 januari 2022

Eén dag in Seoul: wat mág je niet missen in deze bruisende metropool

Seoul is al sinds de 14e eeuw de hoofdstad van Zuid-Korea. De koninklijke paleizen en traditionele huizen matchen wonderwel met de futuristische gebouwen en wolkenkrabbers. Je kan hier met gemak een week doorbrengen maar voor wie niet meer dan een etmaal heeft, is dit het ultieme dagprogramma: 10:00 uur: wisseling van de koninklijke wacht bij het Gyeongbokgung-paleis Gyeongbokgung Palace is misschien wel het mooiste koninklijke…

16 december 2021

Delta Air Lines investeert wereldwijd in partnerairlines

Delta Air Lines (NYSE: DAL) investeert in haar partnerluchtvaartmaatschappijen Virgin Atlantic, Aeromexico en LATAM om sterker en veerkrachtiger uit de pandemie te komen. Deze investeringen versterken de wereldwijde operationele basis van Delta. Hetgeen klanten een verbeterd netwerk, naadloze aansluitingen en een optimale reiservaring biedt. Tegelijk is het een groeistimulans voor Delta, haar medewerkers en partnermaatschappijen. Voorafgaand aan de pandemie realiseerde Delta een internationale recordgroei…

16 december 2021

Rwanda verwelkomt 30 witte neushoorns

In de grootste enkelvoudige translocatie van neushoorns die ooit werd uitgevoerd zijn op 27 november jl. niet minder dan dertig witte neushoorns overgebracht naar het Akagara NP in Rwanda. Het specialistische transport vanuit het Zuid-Afrikaanse Phinda Private Game Reserve door de Rwanda Development Board (RDB), African Parks en andBeyond is mogelijk gemaakt door de Howard G. Buffett Foundation.

29 november 2021

Ontdek de duizend heuvels van Rwanda per fiets of mountainbike

In 2025 komt het WK Wielrennen voor het eerst naar Afrika. Naar Rwanda, het Land van de Duizend Heuvels en eldorado voor de recreatieve of sportieve fietser en mountainbiker. Rwanda heeft deze koosnaam te danken aan haar glooiende en bergachtige landschappen. Kronkelende wegen en mooie fiets- en mountainbikeroutes doorkruisen het Oost-Afrikaanse land. Op de fiets of mountainbike Rwanda verkennen, van het ene dorpje naar…

29 november 2021

Het bewogen leven van Sint Nicolaas, de gulle bisschop van Myra

Op 6 december is de gedenkdag van Nicolaas van Myra, de wereldberoemde heilige waarop onze eigen Sinterklaas is gebaseerd. Waar komt onze Sinterklaastraditie eigenlijk vandaan en wie was deze Sint Nicolaas? Voor het antwoord gaan we terug naar Turkije in de oudheid.

11 november 2021

Van Gogh museum wint internationale publieksprijs Remarkable Venue Award

Gisteravond maakte Tiqets tijdens de Remarkable Venue Awards (RVAs) awardcerenomie op de Tourism Innovation Summit (TIS) in Sevilla bekend dat het Van Gogh Museum de Remarkable Venue Award heeft gewonnen.