Public Relations

Travelproof helpt zichtbaarheid vergroten en werkt samen met onze klanten aan het bereiken van print- en online doelen voor ‘rumour around the brand’.

Marketing

Met destinatiemarketing zetten we bestemmingen steevast op wensenlijstjes van de Nederlandse reiziger.

Representation

Cliënten van Travelproof profiteren van de mogelijkheid hun eigen vertegenwoordiging te hebben dat verdere groei op de Nederlandse en/of Benelux markt mogelijk maakt.

Digitale campagnes

Vandaag de dag zijn sociale en digitale media een vast en belangrijk onderdeel van de media mix met als grote voordeel de effectiviteit en meetbaarheid van online campagnes.

Evenementen voor de media & reisindustrie

Wij organiseren alle soorten evenementen, ook de virtuele, waarmee we de media of Nederlandse reiswereld bereiken, zorgen voor een vlekkeloze uitvoering en gerichte follow-up.

Influencer campagnes

Op het gebied van het werken met influencers is Travelproof op het gebied van reizen en toerisme een ware pionier. Wij koppelen de voor u beste ambassadeurs aan uw merk.

Reistrends en markt analyses

Dankzij onze samenwerking met onderzoeksbureaus en reisassociaties beschikken wij over waardevolle marktinformatie. Onderzoeken, enquetes, statistieken, trends, boekingsintenties, boekingsgedrag of op maat gemaakte onderzoeken: inclusief een volledige briefing, coördinatie en een rapport met aanbevelingen.

 

© Dooder