Barbados lanceert nieuwe website

30 mei 2016

De nummer 1 Caribische lifestylebestemming Barbados presenteert een geheel nieuwe website. Opvallend: verschillende nieuwe media features bieden de websitebezoeker een virtueel voorproefje van de bestemming.

De nieuwe website is vooral bedoeld om reizigers te helpen het meeste uit hun vakantie op Barbados te halen. Of het nu gaat om accommodaties, stranden, musea, attracties, restaurants, nightlife, sport of festivals, de keuze op Barbados is groot. De nieuwe website, die Engelstalig is, helpt de bezoeker soepel door het planningsproces.

Diverse thema’s zoals Adventure, Nightlife, Wildlife, Culinary, Romance maar bijvoorbeeld ook het meer voor de hand liggende Beaches vormen het uitgangspunt van een overzicht van wat er allemaal te beleven is. Met de trip planner kan de bezoeker alvast een persoonlijk reisschema downloaden, eveneens op basis van thema’s. En uiteraard kan de bezoeker op de website naast inspiratie terecht voor alle denkbare praktische informatie.

Opvallend aan de website is het levendige gebruik van beeld, met grote video’s en 360° beelden van de bekendste highlights. Neem een kijkje op www.visitbarbados.nl

Vind ons ook op Facebook www.facebook.com/BarbadosNL