Costa gaat overeenkomst met Sony Playstation aan

27 februari 2009

Costa gaat overeenkomst met Sony Playstation aan

Sony en Europa’s populairste cruisemaatschappij Costa Cruises zijn een overeenkomst aangegaan waardoor PLAYSTATION®3 en PlayStation®2 voor het eerst de zee op gaan.

Playstation verovert de vloot van Costa, te beginnen met de twee nieuwe schepen die dit jaar in de vaart komen, de Costa Luminosa en de Costa Pacifica. De belangrijkste vernieuwing is het zogenaamde PlayStationWorld, een ruimte die helemaal gewijd is aan PS3. Er zullen echter ook PlayStations beschikbaar zijn in de hutten, in de kids- en teenclubs en op het Lidodek met het grote videoscherm waar de gasten kunnen genieten van SingStar® en Buzz!™. Bovendien kunnen de meer dan 1 miljoen gasten van Costa aan boord de nieuwste releases van de bekendste PlayStation videogames uitproberen.
Als eerste cruisemaatschappij van Europa die van een cruisevakantie een toegankelijke vakantie heeft gemaakt, blijft Costa investeren in nieuwe technologieën en vormen van entertainment. Na de golf simulator, de grand prix simulator en de 4D cinema brengt de samenwerking met Sony de gasten van Costa een feature dat video gamers van alle leeftijden zal aanspreken.
Meer informatie over Costa op www.costacruise.com