Delta Air Lines kondigt nieuwe generatie wifi aan boord aan

12 januari 2021

Delta Air Lines kondigt aan nog dit jaar supersnelle en gratis wifi in te voeren. Een grote stap op weg naar een gepersonaliseerde vliegervaring, kernpunt van Delta’s visie op de toekomst van het reizen.

De huidige coronacrisis weerhoudt Delta Air Lines niet van het blijven werken aan innovatieve technologieën. Al langer vindt Delta Air Lines dat wifi aan boord gratis zou moeten zijn. Zonder concessies te doen aan de snelheid. Zoals frequent flyers zullen beamen, is dat in de lucht nog steeds heel anders dan op de grond. Met de recente aankondiging is een compromisloze wifi verbinding aan boord nog dit jaar realiteit.

Deze belofte wordt waargemaakt dankzij een samenwerking met Viasat, een leverancier van supersnelle satellietbreedbanddiensten. Hiermee biedt Delta Air Lines aan boord een stabiele en snelle verbinding met internet waarmee ook entertainment naar keuze kan worden gestreamd. Het snelle netwerk legt de basis voor toekomstige verbeteringen op het gebied van een gepersonaliseerde service.

Ekrem Dimbiloglu, Director of brand Experience, zegt: ‘Vanaf het begin van de pandemie hebben we zelfs nog meer focus gelegd op het verbeteren van de klant-ervaring. Met toekomstbestendige technologie en bijvoorbeeld onze innovatieve Cleanliness standaard verwelkomen wij onze passagiers terug aan boord met een veilige en gepersonaliseerde vliegervaring. Verbonden zijn, zowel thuis als op reis, is belangrijk voor onze passagiers. Op dat gebied hebben we nu een grote sprong voorwaarts gemaakt. Dankzij deze beste in-flight verbinding komt onze visie op het gebied van geheel nieuwe reizigerservaring op een hoger niveau.’