Inschrijvingen geopend voor de vijfde Remarkable Venue Awards

3 september 2021

De jaarlijkse Remarkable Venue Awards van Tiqets, waar de beste musea en attracties worden gekozen, vindt dit jaar plaats tijdens de Tourism Innovation Summit (TIS) in Sevilla. Het hybride evenement biedt deelnemers de mogelijkheid om het evenement fysiek in Sevilla of virtueel via de livestream bij te wonen. Inschrijvingen voor de Best Hidden Gem en Most Innovative Venue awards kunnen vanaf vandaag tot 30 september worden ingediend.

Dit is de eerste keer dat Tiqets samenwerkt met TIS om de Remarkable Venue Awards ceremonie te hosten. Wie de Remarkable Venue Wards 2021 fysiek bijwoont, ontvangt een gratis 3-daagse Gold Pass ter waarde van meer dan € 500 voor de Tourism Innovation Summit. Anderen kunnen inloggen op de gratis livestream van het evenement.

“2021 was een jaar van opleving van de toeristische sector. In de nasleep van de pandemie hebben musea en attracties nieuwe, spannende en vooral veilige manieren bedacht om met bezoekers in contact te komen. In samenwerking met TIS organiseren we ons jaarlijkse evenement om het einde van een jaar van herstel te vieren en de overgang naar een jaar van records te verwelkomen. Het is een voorrecht om aan het eind van een lang, maar hoopvol jaar te vieren wat deze locaties hebben bereikt met de Remarkable Venue Awards ceremonie,” zegt Tiqets President & mede-oprichter Luuc Elzinga.

De prijsuitreiking gratis bijwonen
Iedereen in de reisindustrie wordt uitgenodigd om zich in te schrijven voor de gratis prijsuitreiking. Deze vindt plaats tijdens de Tourism Innovation Summit in Sevilla op woensdag 10 november van 17:30 tot 20:30 uur. Het evenement wordt ook wereldwijd live uitgezonden zodat iedereen het virtueel kan bijwonen.

“Na vele moeilijke maanden voor bedrijven in de toeristische sector moeten we de tijd nemen om deze bedrijven te erkennen die vandaag de dag leidend en innovatief zijn. Het is daarom voor ons een genoegen de Tiqets Remarkeble Venue Awards te organiseren om musea en attracties in het zonnetje te zetten. Op de TIS, Tourism Innovation Summit 2021, brengen we de leiders van de toeristische sector samen om van gedachten te wisselen en de richtlijnen voor de reactivering van de sector te bepalen”, zegt Silvia Avilés, directeur van TIS2021.

Klik op de link om je aan te melden voor de Remarkable Venue Awards: https://www.tiqets.com/venues/remarkable-venue-awards/

Schrijf je in voor de Most Innovative en de Best Hidden Gem Venue Awards
Vandaag opent Tiqets de inschrijvingen voor twee van de prijzen die tijdens de ceremonie worden bekendgemaakt:

Most Innovative gaat over het vinden van manieren om creatief en uniek te zijn die ook modern en up-to-date zijn. Dit kunnen creatieve marketingstrategieën, nieuwe technologie, duurzaamheidsinitiatieven of andere middelen zijn.
Best Hidden Gem verwijst naar iets dat buitengewoon, uniek of speciaal is. Deze prijscategorie is gericht op het onder de aandacht brengen van minder bekende en meer niche-attracties voor reizigers over de hele wereld.

Er zijn zeven categorieën van de Remarkable Venue Awards, waarvan vijf worden gekozen op basis van klantbeoordelingen op Tiqets.com. Twee categorieën zijn open voor inschrijvingen en worden niet bepaald op basis van klantbeoordelingen, maar worden beoordeeld door een panel van experts uit de industrie. Het panel bestaat onder andere uit vertegenwoordigers van organisaties als National Geographic, Condé Nast, MuseumNext en ons wereldwijde jurylid Douglas Quinby van Arival. Elke deelnemende markt (Frankrijk, Italië, Nederland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de VS) krijgt een winnaar in elke categorie.

Aanmeldingen moeten uiterlijk op 30 september 2021 worden ingediend. Je kunt een aanvraag indienen door het beknopte aanvraagformulier in te vullen dat je op deze pagina vindt: https://www.tiqets.com/venues/remarkable-venue-awards/#apply-for-award