Jet Airways lanceert 21e internationale bestemming

19 november 2018

Schiphol, 7 november 2018. Jet Airways, de internationale full-service luchtvaartmaatschappij uit India, begon maandag met haar nieuwe non-stop verbinding tussen Mumbai en Manchester. Het is de eerste directe verbinding tussen de derde grootste Britse stad en de economische hoofdstad van India.

Met de lancering van deze vijfde non-stop service, die op 5 november jl. ceremonieel werd ingeluid, is Jet Airways de grootste carrier tussen Mumbai en het Verenigd Koninkrijk en daarbij is Manchester de 21e internationale bestemming van de luchtvaartmaatschappij.

Raj Sivakumar, Senior Vice-President Worldwide Sales & Distribution, Jet Airways, zegt: “De lancering van de eerste vlucht tussen Mumbai en Manchester is een moment om trots op te zijn. Gasten die naar het Verenigd Koninkrijk reizen hebben nu keuze uit nog meer bestemmingen. Onze nieuwe non-stop service naar Manchester, die vijf maal per week wordt uitgevoerd, vergroot onze aanwezigheid in en connectiviteit met het Verenigd Koninkrijk. Manchester wordt ook een extra draaipunt met Noord-Amerika door naadloze aansluitingen naar en van New York, Atlanta en andere Amerikaanse bestemmingen met onze codeshare-partners Virgin Atlantic en Delta Air Lines.”