Met het hele gezin Istrië ontdekken – op de fiets

27 april 2010

Met het hele gezin Istrië ontdekken – op de fiets

Gemakkelijke routes langs zee en onvergetelijke landschappen met genoeg tijd voor leuke stops. Dat zijn de kenmerken van de familie fietspakketten op www.istria-bike.com.

Speciaal voor families zijn er eenvoudige en aangename fietsroutes voor fietsende families uitgedacht. Gemakkelijke routes langs de zee, baaien, open plekken in bossen, door bossen en het glooiende groene binnenland van Istrië. Zonder haast en met alle ruimte voor uitrusten en ontspannen, iets te eten of wat te zwemmen.

Fietsarrangementen
De ‘Riviera van de verloren schat’ is een vijfdaags fietsarrangement waarbij een totale afstand van 110 kilometer wordt overbrugd. De verkenning van de riviera gaat naast de bekende toeristische plaatsen ook naar oude havens, romantische vuurtorens plaatsen die grote betekenis hadden in de geschiedenis, beschermde vestingen, grotten, torens en verlaten spooksteden.
De ‘Wonderen van Istrië’ is een achtdaags fietsarrangement waar alle facetten van Istrië aan bod komen: de kust, het binnenland , een natuurreservaat waar 22 soorten orchideeën in het wild voorkomen en de wegen van de Romeinse gladiatoren.

Bij deze programma’s zijn de overnachtingen inbegrepen, evenals halfpension, fietsvervoer, opslagruimte en professionele begeleiding en kosten tussen de € 132 en € 587 per persoon. Meer informatie is te vinden op www.istria-bike.com. Algemene informatie over Istrië op www.istra.hr.