Minicruises met Costa: dé ultieme vriendinnen short-break

23 juli 2012

De minicruises van Costa Cruises  zijn bij uitstek geschikt voor een gezellig uitje met vriendinnen. Mediterraan, betaalbaar, ontspannen en met aanlegplaatsen waar vooral vrouwen zich moeiteloos een dag kunnen vermaken.

Een minicruise met Costa Cruises betekent er even helemaal tussenuit zijn, weg van de drukte en hectiek van elke dag. En wat is er dan leuker dan met vriendinnen shoppen in Barcelona of Marseille, zalig niks doen op een zonnig terrasje in Mallorca of gewoon ongestoord genieten van de faciliteiten aan boord van het schip?

Zes of vijf dagen lang is het genieten op de blauwe wateren van de Middellandse Zee. Op het schip zelf is het een kwestie van verwend worden met overheerlijke maaltijden, cocktails, winkeltjes en entertainment. Hoogtepunt aan boord is de Samsara Spa. Een weergaloos wellnesscentrum dat alles biedt om even helemaal bij te komen.

Naast de verwennerij aan boord draait het ook om de uitstapjes. ’s Nachts wordt er gevaren en de volgende ochtend legt het schip aan in de haven. Heerlijk shoppen op de Ramblas van havenstad Barcelona of een wandeling maken in Marseille rond  Le Vieux Port met de geur van Bouillabaisse en  de sfeervolle terrasjes. Genieten op het strand van Mallorca, de architectuur in Valencia bewonderen of een van de marktjes in de Corsicaanse hoofdstad Ajaccio bezoeken. Er is voor ieder wat wils.

En dit alles hoeft niet eens zo duur te zijn, want Costa biedt nu speciale tarieven voor deze minicruises. Vertrek nu op 12 september aan boord van de Costa Fortuna op een 6-daagse cruise vanuit Savona naar Barcelona – Valencia – Palma de Mallorca – Ajaccio – Marseille en weer terug naar Savona vanaf € 690,- in plaats van € 1.310,-. Of de cruise die vertrekt op 14 september aan boord van de Costa NeoRomantica voor een 5-daagse cruise vanuit Savona naar Barcelona – Palma de Mallorca – Ajaccio – Marseille en Savona vanaf € 490,- in plaats van € 920,-.

In begrepen zijn alle maaltijden aan boord, entertainment, gebruik van vele faciliteiten en havengelden. Prijs per persoon in een tweepersoonshut. 

Meer informatie over de minicruises op www.costacruises.nl