Nieuw: vlucht London Heathrow – Barbados met Virgin Atlantic

27 februari 2017

Het vluchtaanbod naar het Caribische eiland Barbados wordt vanaf 12 december 2017 uitgebreid met twee wekelijkse vluchten van luchtvaartmaatschappij Virgin Atlantic vanaf London Heathrow. De vluchten zijn vanaf 27 februari 2017 te boeken en betekenen een extra optie voor de Nederlandse reiziger om deze prachtige bestemming te ontdekken.

Het aantal vluchten van Virgin Atlantic naar Barbados komt hiermee op 11, vanaf London Gatwick, Manchester en London Heathrow. De nieuwe vluchten vanaf London Heathrow, uitgevoerd met een Airbus A330 die plaats biedt aan 266 passagiers, staan ingepland op dinsdagen en zaterdagen. Ze maken deel uit het van het nieuwe winterseizoen van Virgin Atlantic. Een retourticket in Economy Class voor London Heathrow – Barbados is er vanaf £649,- inclusief taxen, afhankelijk van de wisselkoers rond de €770,-. Vanaf Heathrow zit je in plusminus 8 uur en 50 minuten in de Barbadiaanse zon op wereldstranden zoals Crane Beach en Paynes Bay.

Meer Nederlanders naar Barbados
Het toevoegen van de nieuwe vluchten komt goed uit, want Barbados is in trek bij de Nederlandse reiziger. Dat zij Barbados steeds beter weten te vinden, blijkt uit de cijfers van 2016. Vorig jaar groeide het aantal Nederlandse reizigers naar Barbados met 4 procent ten opzichte van 2015. Nederlanders waarderen vooral de mooie Caribische stranden, de vriendelijke locals, de spectaculaire natuur en eilandhistorie. Daarnaast is Barbados een heel veilig eiland, met uitstekende hotels en een goede keuken die internationale cuisine mixt met authentieke Barbadiaanse tradities.


Kijk voor toeristische informatie over Barbados op www.visitbarbados.nl Facebook www.facebook.com/BarbadosNL