Oasis Premium Resorts: een oase van rust in de tropen, de bergen of in Nederland

21 januari 2021

Dromen mag. Een luxe wintersportvakantie met het gezin of een groep vrienden of met z’n tweeën naar een warme zonbestemming. In de sfeervolle resorts van Oasis Premium Resorts geniet je van ruimte, luxe en de fijnste wellness faciliteiten op de allermooiste bestemmingen. Ook in eigen land.

Nederland

Geniet in eigen land van een Malediven vibe. Direct aan het Gevelingenmeer in het bijzondere natuurgebied ‘De Punt’ ligt Oasis Punt-West. Hier verblijf je met partner, vrienden of familie in één van de premium hotelstudio’s of in een strandvilla. Wil je helemaal bijkomen? Boek dan een massage via de receptie of meld je aan voor een yogaklas op het resort. Goed om te weten: de accommodaties en het resort zijn duurzaam en ecologisch opgezet.

Oostenrijk

Droom je van besneeuwde bergen? In het bij Nederlanders zeer populaire Tirol heb je keuze uit twee resorts met een breed scala aan luxe voorzieningen, service en vooral beleving. Na een dagje pret in de sneeuw wil je het liefst bijkomen in een verwarmd buitenzwembad, een stoombad, een relaxruimte of ontspan je volledig in diverse sauna’s. Zowel in het PURE Resort Ehrwald als in Oasis Bergfrieden Seefeld kan je op elk gewenst moment jezelf een massage cadeau doen.

Oasis Premium Resorts Oostenrijk

Frankrijk

In het beroemde Franse skigebied Portes du Soleil beschikt Oasis over twee resorts met luxe appartementen en penthouses. Wandel vanuit Oasis Les Portes du Soleil zo de piste op. Of geniet van een adembenemend uitzicht over de vallei vanuit Oasis Abondance Mountain & Wellness Resort. Na een dag in de bergen te zijn geweest kom je heerlijk tot rust in de Spa & Wellness met binnenzwembad, whirlpool en sauna. Sommige appartementen beschikken zelfs over een privé sauna en/of jacuzzi. Dat is in deze gekke tijd toch wel ultieme luxe. Liever een villa aan de kust met (verwarmd) privé zwembad? Reis dan af naar de Vendée aan de westkust van Frankrijk waar Oasis Les Jardin een oase is van rust en ruimte.

St. Eustatius

Een Nederlandse gemeente met een heerlijk klimaat: het Caribische eiland St. Eustatius. Een bijzondere bestemming met schitterende natuur, een verrassend rijk verleden en veel rust. Aan de voet van de gedoofde vulkaan Quill wordt momenteel de laatste hand gelegd aan Oasis Golden Rock, Dive & Nature Resort. Op dit duurzame resort kom je volledig tot rust en geniet je van alle luxe faciliteiten waaronder een bijzonder buitenzwembad. Natuurlijk mag een ontspannende massage niet ontbreken of een wandeling door de botanische tuin met tropische planten uit de gehele wereld.

Meer weten over Oasis Premium Resorts? Zie hier de resorts.