Ontdek Barbados te paard

18 augustus 2009

Ontdek Barbados te paard

Bezoekers van het Caribische Barbados kunnen de natuurpracht van dit koraaleiland nu ook te paard ontdekken.

Voor paardenliefhebbers en mensen die Barbados graag op een ongewone manier leren kennen, biedt Ocean Echo Stables nu iets fantastisch. Het familiebedrijf in het oosten van Barbados biedt tochten voor zowel gevorderde als onervaren ruiters door de zeer afwisselende natuur.

De tocht begint door zeer bebost terrein om vervolgens letterlijk stil te staan bij het onvergetelijke uitzicht over de woeste oostkust van Barbados. Dit eiland is het meest oostelijk gelegen Caribische eiland en aan de indrukwekkende golven en ruige kust is te zien dat dit eiland zo ver in de Atlantische oceaan ligt. De tocht gaat vanuit dit punt naar beneden, langs de Morgan Lewis Windmill, een aandenken van de Nederlanders die in een ver verleden molens op Barbados bouwden ten behoeve van de suikerriet industrie. Het hoogtepunt van de tocht is misschien wel de aankomst op het witte strand, zo goed als verlaten want de zon- en zeeliefhebbers bevinden zich aan de andere kant van het eiland, op een van de vele tropische droomstranden aan de kalme Caribische Zee.

Met niets dan een paard, blauwe zee, wit strand, groen binnenland en de oceaanwind in de haren, valt er even niets meer te wensen. Maar de paarden ruiken al weer de stal en langs suikerrietvelden voert de tocht tenslotte terug naar de stallen. Een onvergetelijke manier om het als jetseteiland bekend staande Barbados op een geheel andere manier te ontdekken.

Meer informatie en het kopen van tickets via www.barbados-horse-riding.com. Algemene informatie over Barbados is te vinden op www.visitbarbados.nl.