SAS start vluchten naar Tallinn

19 november 2015

Na het bericht van het stoppen van Estonian Air, is SAS begonnen met een vluchtoperatie naar de Estlandse hoofdstad Tallinn.

SAS is direct in het gat gesprongen dat Estonian Air achterliet met dagelijks vier vluchten vanuit Stockholm, drie vanuit Kopenhagen en een vanuit Oslo. Tallinn is een belangrijke bestemming in de regio en met de vluchten vanuit Scandinavië zijn er goede verbindingen met de rest van de wereld.

Vanuit Nederland is er bijvoorbeeld een uitstekende verbinding naar Tallinn via Stockholm, met een slechts 40 minuten durende overstap en een snelle verbinding op de terugweg via Kopenhagen. In beide gevallen duurt de reis nog geen 4 uur.

Meer informatie op www.flysas.nl

Over Scandinavian Airlines:
SAS is de leidende Scandinavische luchtvaartmaatschappij met dagelijkse vluchten naar bestemmingen in Europa, de Verenigde Staten en Azië. SAS is lid van Star Alliance (www.staralliance.com) en biedt samen met de 27 partners meer dan 1300 bestemmingen wereldwijd in 195 landen.

Meer informatie op www.flysas.com

Over Star Alliance:
Het Star Alliance netwerk werd opgericht in 1997 als de eerste echt wereldwijd opererende luchtvaartalliantie, die internationale reizigers een wereldwijd bereik aan bestemmingen, herkenning en een naadloze reisservice biedt. De acceptatie van Star Alliance door de markt wordt onderkend door diverse ontvangen onderscheidingen, waaronder de Air Transport World Market Leadership Award, Best Airline Alliance uitgereikt door zowel Business Traveller Magazine en Skytrax. De leden zijn: Adria Airways, Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air India, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Avianca, Brussels Airlines, Copa Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, EVA Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Shenzhen Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAP Portugal, Turkish Airlines, THAI en United. Het integratieproces van Avianca Brasil is reeds in gang gezet. Gezamenlijk bieden de luchtvaartmaatschappijen meer dan 18.500 dagelijkse vluchten naar 1.316 luchthavens in 192 landen.