Speciale gezinsvoordelen aan boord Costa schepen

13 april 2010

Speciale gezinsvoordelen aan boord Costa schepen

Een cruise is voor een gezin aantrekkelijk omdat het grootste deel van de kosten vooraf betaald is. Bovendien cruisen kids meestal gratis. Bijkomende kosten zijn goed in de hand te houden.

Alles inbegrepen is heel veel
Volpension met verschillende verwen tussendoortjes en ontbijt op de hut is bij de cruiseprijs inbegrepen. Evenals onbeperkt gebruik van de handdoeken aan dek, de zwembaden, sportfaciliteiten, theater, salons, discotheek, bibliotheek, live optredens, sauna of danslessen. En voor de kinderen natuurlijk vertier, kinderclubs en bekwame animatie.

Gelukkige kinderen en ontspannen ouders
De Squok Club heten de kinderparadijzen op de Costa schepen die zijn onderverdeeld in de verschillende leeftijdscategorieën. Voor jongere kinderen zijn er de Mini-Club (3-6 jaar) en de Maxi Club (7-11 jaar). Er wordt van alles georganiseerd: educatieve spellen in samenwerking met het WNF waar Costa nauw mee samenwerkt, meer ook schattenjacht, sportwedstijden, gekostumeerde optochten of karaoke. Kinderen onder de drie kunnen wel gebruik maken van de faciliteiten en speelgoed in de squok clubs, maar wel onder begeleiding van een volwassene.

De oudere kinderen kunnen terecht in de Teen Junior Club (12-14 jaar) en de Teen Club (15-17 jaar). Tijdens de dans- en muzieklessen, sportwedstrijden, zwembadfeest met middernachtzwemmen, discotheek en themadiners zijn vrienden zo gemaakt.

Dranken forfaits
Aan boord zijn de dranken niet inbegrepen, op thee, koffie, sap(ontbijt) en water uit de automaten na. Het voordeel hiervan is dat de dranken aan boord van uitstekende kwaliteit zijn, en toch betaalbaar. Om de kosten in de hand te houden is het aan te raden drankenforfaits te kopen. Die zijn er voor volwassenen en kinderen. Voor oudere kinderen is het voordeel dat ze zelf non alcoholische dranken kunnen bestellen. Een Boys & Girls kaart voor 10 (fris)drankjes komt op € 23,-. Een Happy Forfait, waarmee drankjes naar keuze tijdens lunch of diner kunnen worden besteld komt op € 12,- per persoon per dag voor volwassenen en maar € 7,50 voor kinderen (voor hen geen bier of wijn uiteraard).

Meer informatie over Costa Cruises op www.costacruises.nl