Tennerfest Guernsey: dineren voor een tientje in culinair paradijsje

28 augustus 2009

Tennerfest Guernsey: dineren voor een tientje in culinair paradijsje

Vanaf 1 oktober is het zes weken lang Tennerfest. Met meer dan 160 restaurants die vanaf menu’s vanaf £ 10,- (‘tenner’) samenstellen is succes ook dit jaar weer gegarandeerd.

Het Kanaaleiland Guernsey heeft een uitstekende culinaire reputatie. Dankzij het milde klimaat en de warme golfstroom die dit eiland omspoelt, hebben de chefs van de vele toprestaurants dan ook een rijke keuze aan vis, zeevruchten en verse groente. Natuurlijk bereid met Guernsey butter, volgens kenners de beste boter ter wereld.

Het Tennerfest is een leuk duwtje in de rug om Guernsey dit najaar te bezoeken. Zeker gezien de kwaliteit is £ 10,- voor een menu geen geld. Met de huidige koers komt het neer op nog geen € 11,50!

Voor een najaars shortbreak is Guernsey dan ook een ideale bestemming om even helemaal uit te waaien. Een verrassende bestemming ook vanwege het milde klimaat en de bijzondere Frans/Engelse sfeer. Er is in oktober geen directe chartervlucht meer, maar er zijn diverse verbindingen via Londen Gatwick en Southampton.

Zie ook www.tennerfest.com Algemene informatie over Guernsey op www.visitguernsey.com.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Meer informatie en/of hoge resolutie beeldmateriaal via Joke Maassen, tel. 0182–55 05 31, e-mail joke.maassen@travelproof.nl, of via www.guernseytrademedia.com