Tijd speelt geen rol op het eiland Herm

26 mei 2009

Tijd speelt geen rol op het eiland Herm

Het eiland Herm, op 20 minuten varen van Guernsey, is al jaren onveranderd. Het enige hotel op het eiland is The White Hotel. Hier is geen televisie, geen telefoon en zeker geen klok te vinden.

De pastelkleurige huisjes, onbedorven stranden, zandduinen en verborgen baaien op het kleine zustereiland van Guernsey, zijn tijdloos. Het direct aan de haven gelegen White Hotel, is een geliefd country house-style hotel met een spectaculair zeezicht en een bekroonde keuken.

Stress en haast komen niet voor op Herm. Het is er veilig, onvervuild, er zijn gaan auto’s en er zijn nooit mensenmassa’s. Een verblijf in een van de cottages garandeert dan ook het ultieme onthaasten. Ze beschikken over open vuur en tuin en liggen op een steenworpafstand van zee. De houten cottages geven het echte eilandleven gevoel. Een worden met de natuur kan nog beter op de ‘Seagull’ campsite met prachtig zicht over Belvoir Bay.

Een verblijf op het eiland wordt zonder haasten gevuld met liggen op Shell Beach, dat door het witte zand wel Caribisch lijkt, ofeen bezoek aan mermaid Tavern of een van de kleine strandbars. Op Herm gaat de knop om en is relaxen de enige mogelijkheid.

Meer informatie op www.herm-island.com