Vertegenwoordiging Visit Guernsey door Travelproof

30 maart 2009

Vertegenwoordiging Visit Guernsey door Travelproof

Visit Guernsey heeft PR- en Marketingbureau Travelproof aangesteld voor de Public Relations in Nederland. Na het stoppen van de PR activiteiten van Visit Britain is Guernsey op zoek gegaan naar een nieuwe vertegenwoordiging in Nederland, waarbij de visie en aanpak van Travelproof goed bleek aan te sluiten op de doelstellingen van Guernsey.

Guernsey en de zustereilanden Herm, Sark en Alderney ontvangen elk jaar een groeiend aantal Nederlandse bezoekers. De meeste van hen arriveren met de directe VLM charter, die wordt uitgevoerd door de touroperators Sunair en Buro Britain. Ook ontvangt het eiland bezoekers per eigen vervoer via de ferry van Condor Ferries vanuit het Franse St. Malo, en met diverse verbindingen via Londen.

Niet alleen het belastingklimaat is hier aangenaam, de Caribische golfstroom die hier passeert zorgt voor een zeer mild klimaat en daardoor een uitbundige subtropische flora. Guernsey is autonoom, maar verbonden aan de Engelse kroon. Het ligt echter veel dichter bij Frankrijk in de baai van St. Malo. Het resultaat is een bijzondere Frans/Britse mix. De eilanden zijn allemaal ongerept, maar de autoloze eilanden Herm en Sark spannen de kroon als paradijs voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Guernsey biedt het beste op het gebied van gourmet, historisch erfgoed, wandel- en fietspaden, soft adventure en afwisselende natuur. Een bezoek aan Guernsey of een van de zustereilanden geeft het gevoel heel ver weg te zijn.

Meer informatie over Guernsey op www.visitguernsey.com