Delta breidt pre-select maaltijden uit naar Delta One vanaf Amsterdam

28 september 2018

Na lovende klantrecensies heeft Delta haar populaire pre-select maaltijdprogramma uitgebreid. Reizigers in Delta One (businessclass) op vluchten tussen Amsterdam en de Verenigde Staten hebben nu de mogelijkheid om voor vertrek hun maaltijd te kiezen.

Dit initiatief is het gevolg van een succesvolle proefperiode op geselecteerde routes vanuit de Verenigde Staten, waaronder naar Schiphol Amsterdam. De pre-select maaltijdservice bleek zo populair dat deze nu is uitgebreid naar meer dan 100 landen over de hele wereld.

Delta stuurt reizigers drie dagen voor de vlucht een mail waarin zij worden uitgenodigd om hun favoriete maaltijd te selecteren uit het regionaal georiënteerde seizoensmenu. Zo kunnen Delta One reizigers op elke Delta-vlucht van en naar de VS genieten van hun voorkeurskeuze.

“Klanten zeggen veel waarde te hechten aan de mogelijkheid invloed te hebben op hun ervaring aan boord”, zegt Lisa Bauer, Delta’s Vice President – On-Board Services. “Door meer reizigers de mogelijkheid te bieden om vooraf de maaltijd te kiezen, is een voorbeeld van hoe we feedback gebruiken om de ervaring aan boord verbeteren.”

Delta One reizigers die vanuit Londen Heathrow of Parijs Charles de Gaulle naar de Verenigde Staten vliegen, kunnen eveneens hun maaltijden vooraf kiezen. Delta’s op de seizoenen geïnspireerde menu’s zijn samengesteld door haar eigen culinaire team of de partner chefs van de luchtvaartmaatschappij. De wijnselectie is samengesteld door Master Sommelier Andrea Robinson. Het najaarswijnmenu van Andrea bevat wijnen zoals Monte Real Reserve Tempranillo 2012 en Pine Ridge Chenin Blanc-Viognier 2016.

Deze uitbreiding maakt deel uit van Delta’s miljardeninvestering in de algehele klantervaring De afgelopen jaren heeft de luchtvaartmaatschappij belangrijke verbeteringen in Main Cabin (economy) aangebracht zoals gratis maaltijden op bepaalde coast-to-coast routes in de VS, gratis mobile messaging, gratis in-flight entertainment, verbeterde snacks, de toevoeging van mousserende wijn en Wi-Fi op bijna alle vluchten. Recente upgrades van Delta One zijn nieuwe door de Chef ontworpen menu’s samengesteld door Jon Shook enVinny Dotolo op vluchten vanuit Los Angeles, verbeterde TUMI amenity kits met producten van Kiehl’s products en servies uit de Alessi-designed collectie