Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Filter:

Cruisen en kamperen combineren nieuwe trend?

Een cruise wordt vaak voorafgegaan of verlengd met een verblijf in de havenstad of aan het strand. Andersom kan natuurlijk ook: de (zomer)vakantie combineren met een luxe weekje op een cruiseschip. Bijvoorbeeld kamperen combineren met een weekje cruisen.

Haal meer uit Scandinavische meren: 6 eropuit tips

Ontdek het labyrint van duizenden serene meren in Scandinavië, zeer bereikbaar dankzij het uitgebreide routenetwerk van Scandinavian Airlines. Van een duik vanaf een drijvende sauna op het Zweedse Vättermeer tot hardlopen langs het Maridalsvannetmeer in Oslo. 6 eropuit tips.

Istrië breidt luxe aanbod uit: 18 ‘gallery en ‘atelier’ suites in boutique hotel Adriatic

Het Adriatic Hotel is gevestigd in een iconisch gebouw: niet alleen gezichtsbepalend voor de prachtige Venetiaanse stad Rovinj; deze plek markeert het begin van georganiseerd toerisme naar deze geliefde kustplaats.

Haal het meeste uit een cruise met deze tips

De ene dag dwaal je door Palma de Mallorca, de volgende dag zet je voet aan wal in Palermo. Een Costa cruise brengt je naar veel mooie bestemmingen en je geniet van een all-inclusive verwenvakantie terwijl je vaart. Enkele tips om het meeste uit een cruise-ervaring te halen.

Dineer met George Washington op Barbados in UNESCO-werelderfgoed

De enige keer dat George Washington, de eerste president van de Verenigde Staten, buiten Noord-Amerika reisde was voor een verblijf op Barbados. Dat verblijf is van grote invloed geweest op de Verenigde Staten zoals deze nu zijn. Het George Washington House, UNESCO-werelderfgoed, en het speciale George Washington theaterdiner herinneren daaraan.

Extreme zomervakantie in de noordelijkste toeristische bestemming ter wereld

Een verre van mainstream zomervakantie tijdens de middernachtzon? Op Spitsbergen betekent dit ’s nachts barbecueën, boottochten maken in fjorden die de rest van het jaar dichtgevroren zijn, kajakken tussen walrussen en ijsberen spotten.

Authentieke Istrië-ervaring in kleinschalige accommodaties gerund door locals

Homestays en logeren bij locals. Nu een trend, in Istrië al jaren de gewoonste zaak van de wereld. Te zien aan het bijzondere aanbod kleinschalige hotels, villa’s en appartementen met het keurmerk DomusBonus, overwegend gerund door locals.

Mini-gids Crop Over Barbados: party like Rihanna

All time favorite festival van Rihanna? Crop Over Barbados! In de 16e eeuw bedoeld om de rietsuikeroogst te vieren, nu het ultieme Caribische eilandfeest met een explosie van kleur, calypso, Wuk-up dans, soca muziek, food en waanzinnige kostuums. Drie maanden lang tot de grande finale: Kadooment Day in augustus.

Comfortabele upgrade op vluchten naar Scandinavië deze zomer extra aantrekkelijk

Wil je tijdens een vlucht weer eens ouderwets gepamperd worden? Scandinavian Airlines maakt het deze zomer betaalbaar. Een upgrade van SAS Go naar SAS Plus, het premium product van SAS, is al mogelijk vanaf 33 euro.

Fun@sea en gratis cruisen voor kinderen

Cruisen met kinderen komt wel heel dicht in de buurt van de ideale gezinsvakantie. Je ontdekt samen nieuwe bestemmingen, maakt boeiende excursies en er is veel fun en entertainment aan boord. Extra aantrekkelijk: bij Costa Cruises reizen kinderen tot 18 jaar meestal gratis mee.