Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Filter:

Delta start directe vluchten Amsterdam-Orlando

Op 31 maart jl. koos voor het eerst een Boeing 767 van Delta Air Lines op Schiphol het luchtruim naar Orlando. Met deze introductie bedient Delta niet minder dan tien Amerikaanse bestemmingen met rechtstreekse vluchten vanaf Schiphol. Tijdens een feestelijk onthaal voorafgaand aan vertrek werden de reizigers door Delta en Schiphol verrast op koffie, thee, petit-fours en een leuke herinneringstulp.

9Wervelende staten van India waar je nu naartoe wilt

Op de kaart is het immense India net een grote patchworkdeken met 29 staten, in feite een soort provincies. Stuk voor stuk heel verschillend, maar allemaal even overdonderend en met een rijke schat aan cultuur, tradities en natuur. Van de usual suspects tot minder bekende plekken in India: 9 wervelende staten verzameld.

Delta telt af naar komst A350, nieuwe routes en onboard services naar VS

Dit zomerseizoen staat bij Delta Air Lines in het teken van de introductie van nieuwe services, producten, routes en zelfs een splinternieuw vliegtuigtype vanaf Schiphol. Reizigers profiteren zo van nog meer comfort en gemak aan boord van Delta’s vluchten naar de Verenigde Staten.

Goudse lentetips: kaasmarkt, siroopwafel experience & vega hotspots

Vier de lente in Gouda! Met de nieuwe siroopwafel experience, historische kaasmarkt, nieuwe vega lunchadresjes en duurzaam shoppen voor vintage en de beste streekproducten. De stad die in 2020 750 jaar bestaat, heeft ontelbaar veel voor je in petto en smaakt na een bezoek altijd naar meer. Attractie met ’n lekker luchtje: Siroopwafel experience Het beroemde koekje uit Gouda met een wereldwijde fanbase heeft…

Cruise Lines International Association (CLIA) rapporteert groei van aantal Nederlandse cruisepassagiers in 2017

Nederlandse reizigers kiezen steeds vaker voor een cruisevakantie, zo blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van Cruise Line International Association (CLIA). Met een toename van 6000 passagiers boekte een recordaantal van 110.000 Nederlanders een cruisevakantie. Een toename van 6% ten opzichte van 2016.

Jet Airways met volledig vrouwelijke bemanning naar India

Vandaag zorgde Jet Airways, de toonaangevende Indiase full-service luchtvaartmaatschappij, voor een unicum op Schiphol met een volledig vrouwelijke bemanning op vlucht 9W235 naar Bangalore.

9Waanzinnige treinroutes door Zuid-India

Ruim 70.000 spoorkilometers, 7172 treinstations en 23 miljoen treinpassagiers per dag. India is een treinland bij uitstek. En dus hoort een treinreis bij een vakantie in India. Als inspiratie 9 waanzinnige treinroutes die merendeels het zuiden van India doorkruisen.

9Wanna-sees in booming Bangalore en Zuid-India

Sinds 29 oktober 2017 vliegt Jet Airways dagelijks op Bangalore, de ruim 8 miljoen inwoners tellende, moderne hoofdstad van de Zuid-Indiase deelstaat Karnataka. Deze ‘tuinstad’ en tevens Silicon Valley van India heeft veel in de aanbieding. Van historische architectuur, een uitzonderlijke keuken tot microbrouwerijen en avontuurlijke outdoor-trips in de omgeving.

Malawi in top drie ‘must visit’ bestemmingen voor 2018

‘Bezoek Malawi voordat de grote menigte dat doet’, zo stelt de toonaangevende toeristische uitgever Rough Guides. De in reizen en toerisme gespecialiseerde Britse uitgever, met een online community van zo’n half miljoen volgers, zet Malawi in zuidelijk Afrika op plaats drie in haar reistips voor dit jaar.